Yoga i Sverige

Turen foregår fra 1. november til 8. november 2020

Mette Peoples er uddannet Yin Yoga Teacher hos Victor Chng, og har praktiseret yoga igennem mange år. “For mig giver det utrolig god mening at kombinere Yin Yoga med Mindfulness, da begge er meget virkningsfulde redskaber, der virkelig kan hjælpe med at forebygge sygdomme som fx. stress, angst og  depression” siger Mette, der er med som lærer og instruktør på denne rejse.

Vild svensk natur ved Kiruna

Yoga og Mindfulness 

På denne retræte i svensk Lapland får du mulighed for at give dig selv omsorg, indre ro og nærvær. Du får 6 dage med fokus på ro, genopladning og vidunderlig uforstyrret natur. Disse dage vil give dig indre og ydre styrke til at stå stærkere både mentalt og fysisk i hverdagen.

Yin yoga er for alle og er primært siddende og liggende stræk som holdes i 2-5 minutter.  Vi arbejder med bindvævet som udgør ca. 70% af vores krop. Er du stresset, syg eller på anden måde overbelastet så påvirkes bindevævet og det er med til at svække fordøjelsen, udrensningen, søvnen og immunforsvaret.

Effekten af Yin Yoga og Mindfulness er velvære, god nattesøvn, mentalt overskud samt en følelse af indre ro. Når Yin Yogaen kombineres med en mindfuld praksis med fokus på åndedrættet vil du føle dig afslappet, udrenset og opladet.

Yin yoga forbedrer din fleksibilitet og skaber mere bevægelsesfrihed i kroppen. Yin yoga løsner op omkring hofter, bækken, nakke, skuldre og tæer.

Igennem vejrtrækningen masseres kroppens bindevæv og gør det elastisk og hydreret. Yin yoga kan forebygge og hele skader og understøtter kroppens fordøjelse, udrensning og søvn og beroliger nervesystemet. Yin yoga afhjælper stress, angst og depression. Livskraften vil strømme friere og kraftigere med Yin yoga.

Du vil blive undervist af Mette Peoples som er uddannet Yin yogalærer og Mindfulness instruktør. Med blidhed, nærvær og stor ro guider Mette dig ind i stillingerne. For Mette hænger Yin Yoga og mindfulness sammen og hun bruger en mindful tilgang i sin undervisning. Mette har afholdt flere retreats både i Danmark, Grækenland og Marokko.

Vil du vide mere om Mette så kig på www.peoplesspirits.com

7 nætter/8 dage fyldt med yoga og smuk natur. Også på den smukke togtur frem og tilbage. Læs mere her …

Rejsen til Sverige ser således ud (afventer opdatering)

Lørdag d. 16/5
Kl.12:10 afrejse fra København H (tiden kan blive ændret af SJ, da de planlægger sporarbejde på strækningen op mod Stockholm)

Søndag d. 17/5
Kl. 12:54 Ankomst til Narvik hvorfra vi skal køre ca. 30 km til vores hotel, hvor vi vil blive indkvarteret samt få en let frokost.
Eftermiddags Yin
Aftensmad (efterfølgende vil der hver aften være hygge foran pejsen hvor vi kan stirre ind i flammerne, spille et spil, læse en god bog, sidde med strikketøjet eller andet rart)

Mandag d. 18/5
Kl. 07:30 – 9:00 Morgenmad
Kl. 10:00 – 11:30 Yin yoga og Mindfulness
Kl. 13:00 Frokost
Efter frokost er der pause med mulighed for at nyde naturen, læse en bog eller tage en lur
Kl. 15:30 – 17:30 Eftermiddags Yin yoga og Mindfulness
Kl. 18:30 Aftensmad og hygge

Tirsdag d. 19/5 (udflugt)
Kl. 08:00 Morgenmad
Efter morgenmaden er der mulighed for at tage på en guidet skitourings tur. Tur og evt. leje af udstyr er for egen regning. Vi du ikke med på tur kan du bruge dagen i naturen, saunaen, booke en behandling eller bare slappe af. Om eftermiddagen er der yin yoga med lange stræk, efter en dag på ski i naturen.
Kl. 18:30 Aftensmad

Onsdag d. 20/5 (fordybelse i stilhed)
Kl. 07:30 – 09:00 Morgenmad
Kl. 10:00 – 12:00 Yin yoga og Mindfulness
Kl. 13:00 Frokost
Pause efter frokost med mulighed for at nyde naturen, læse en bog eller tage en lur
Kl. 15:00 – 17:30 Eftermiddags Yin yoga og Mindfulness
Kl. 18:30 Aftensmad og hygge
Kl. 20:30 Aften Yin yoga og mindfulness, hvor vi arbejder med hvordan vi kan forbedre og styrke vores søvn

Torsdag d. 21/5 (udflugt)
Kl. 08:00 Morgenmad
Efter morgenmaden er der mulighed for at tage på en guidet skitourings tur. Tur og evt. leje af udstyr er for egen regning. Vi du ikke med på tur kan du bruge dagen i naturen, saunaen, booke en behandling eller bare slappe af. Om eftermiddagen er der yin yoga med lange stræk, efter en dag på ski i naturen.
Kl. 18:30 Aftensmad

Fredag d. 22/5 (afrejse)
Kl. 07:30 – 09.00 Morgenmad
Kl. 10:00 – 11.30 Ønske-yoga
Kl. 13:00 Frokost, afslutning og transport tilbage stationen i Narvik
Kl. 15:15 Afrejse med tog fra Narvik

Lørdag d.23/5
Kl. 15:25 Ankomst til København H

Camp Ripan, Kiruna

Camp Ripan, Kiruna

Beskrivelse kommer …

Priser fra (afventer opdatering)

Som udgangspunkt sælges rejserne med ophold i delt og kønsopdelt dobbeltværelse med twin-senge (dobbeltværelse med adskilte senge), med mindre man booker som et par. I toget er der forhåndsreserveret 4 kupeer med 3 liggepladser i hver kupe.

Kontakt os for yderligere information, hvis du (eller I) har særlige ønsker til både ophold i toget og på hotellet.

Camp Ripan, yoga og vild, svensk natur

NYHEDSBREV

Ja tak,

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?