SOMMER I TYROL

Afgang hver dag sommeren igennem …

Østrig er en sand perle, når det er sommer, og Zell am See er et af de bedste steder,
da byen ligger lige ud til Zeller søen, som har noget af det reneste vand i Alperne.
Plus et hav af sommer-aktiviteter for den aktive familie.

En aktiv uge i Zell am See

9 nætter/10 dage fyldt med aktiviteter og frisk luft midt i den storslåede Alpe-natur på skønne Hotel Stadt Wien. Et par af nætterne er på toget undervejs med hygge, snak, en bog eller et spil kort eller to. Læs mere her …

Rejsen til Zell am See ser således ud (OBS – togtider kan ændre sig afhængigt af ugedag):

Afrejse hver dag igennem hele sommeren med ankomst til Østrig dagen efter. 

Afgang med DSB fra København H. kl. 15.26 mod Hamborg. Mulighed for påstigning andre steder i Danmark. Skift i Hamborg (kl. 20.02 til kl. 20.29) til ÖBB nattog mod Wörgl i Østrig. Skift her (kl. 08.37 til kl. 09.00) til lokalt tog mod Zell am See. Ankomst hertil kl. 10.15.

Transport med bil/bus fra stationen i Zell am See til Hotel Stadt Wien. Ankomst ca. kl. 10.30.

Hjemrejse hver dag med ankomst til Danmark dagen efter.

Transport med bil/bus fra Hotel Stadt Wien til stationen i Zell am See.

Afgang fra Zell am See kl. 19.46 med lokalt tog mod Wörgl. Skift i Wörgl (kl. 21.12 til kl. 21.21) til ÖBB nattog mod Hamborg. Skift her (kl. 08.44 til 08.53) til DSB mod København H.

Ankomst til København H. kl. 13.33.

Indkvartering i 7 nætter på Hotel Stadt Wien og 2 nætter i toget.

CO2-regnskab for denne rejse pr. person:

– Med tog: 115,4 kg.
– Med bil (diesel): 243 kg.
– Med tog, fly og bus: 305,4 kg.

Kilde: ecopassenger.org

Hotel Stadt Wien, Zell am See

Hotel Stadt Wien

Det meget hyggelige og familievenlige hotel ligger skønt, lidt hævet op over selve Zell am See – og med udsigt til de smukke grønne bjerge. Hotellet gennemgik en stor renovering for et par år siden, og denne sommer er hele pool- og spaområdet blevet moderniseret bl.a. med Zell am See’s største udendørs pool. Stadt Wien er et paradis for aktive natur-elskere – og for børn. Her er plads til alle størrelser både inde og ude. Fra hotellets P-plads er der en sti direkte op ad bjergsiden og igennem skoven. Maden på Stadt Wien er et kapitel for sig. Her bruges næsten udelukkende lokale produkter, og hotellet er vidt berømt for sin overdådige salatbuffet. Når man bor på Stadt Wien om sommeren, er fuldpension inkluderet i priserne. Hotellet er familieejet, og værtsparret Christine og Klaus er tilstede hele tiden for at sikre, at alle er vel tilpas.

Som gæst på Stadt Wien om sommeren inkluderer vi forskellige aktiviteter og rabatter. I jeres ophold er et ‘mobility card’ inkluderet, som betyder, at man kan køre gratis med alle offentlige transportmidler i den lokale region Pinzgau. Desuden er en masse forskellige aktiviteter og indgange i området inkluderet i kortet. Zell am See området er et fantastisk sted til en aktiv derie med vandreture, mountainbike, golf og en svømmetur i søen. Det er kun fantasien, der sætter grænsen her i området.

Priser fra

PRISERNE ER MED FORBEHOLD FOR PLADS I TOGENE PÅ VALGTE REJSEDAGE.

På Hotel Stadt Wien findes der mage forskellige værelseskategorier. Kontakt os for information om disse samt tilhørende priser på forskellige løsninger. Også hvis jeres børn er ældre end 12 år, eller hvis I er flere eller færre, der gerne vil afsted.

Også i toget er der forskellige muligheder og priser. Typisk er kupeerne til 4 eller 6 personer, men de kan købes eksklusivt, hvis man ønsker at rejse uden at skulle dele kupe med nogle fremmede. Er I 4, som rejser sammen, og ønsker en kupe kun til 4 personer, er der et tillæg på kr. 200 pr. person.

Hvis I vil rejse på fredage eller på weekenddage vil prisen være højere end den her opgivne pris. Den varierer dog, og kan derfor ikke oplyses nøjagtigt – og disse dage vil også være de først, som bliver udsolgt.

Kontakt os for yderligere information om mulighederne på både hotellet og i toget.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

VIL DU MED?
Ring til os på +45 53 83 32 10 eller skriv en mail til os på rejsgroent@dengroennerejse.dk – så sørger vi for resten …

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ja tak,

Hotel Stadt Wien og Zell am See

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?