Toscana for grønne livsnydere

Apr - Okt

Italien

9+ nætter

Villa/lejlighed

Inde midt i Toscanas bløde bakker ligger de hyggelige familieejede villaer og huse side om side. De venter bare på, at der kommer grønne gæster fra det kolde nord.

En usleben diamant

Alt i alt er her 4 store huse, som hver er indrettet i flere eller færre lejligheder og/eller villaer. I den største af dem, Borgo Gaggioleto, er der 6 lejligheder. I Borgo Santo Stefano er der 3, og i Villa La Guardata er der 2. Ud over disse er der en stor villa, som udbydes som en stor villa med plads til 12 personer af gangen. Villa San Martino.

Alle villaer og lejligheder er indrettet helt klassisk toscansk med respekt for de gamle bygninger, og for den omkringliggende natur. Alle indeholder – ud over soveværelser – selvfølgelig køkken og toilet/bad samt en eller flere stue(r). Der er tilhørende swimmingpools, haver og skønne udendørsarealer til alle villaer.

Området og aktiviteter

Der er masser at foretage sig i området, med mindre man blot vil slappe af og nyde de sydlandske temperaturer hjemme ved poolen. Cykelture, vandreture, besøg i de små landsbyer eller en udflugt til enten Arezzo, Perugia, Firenze eller måske endda Rom.

Hele området omkring villaerne er fyldt med gastronomi. Her laves skøn olivenolie, dejlig vin og her findes et utal af lokale madvarer, som kan købes og bringes med hjem, og nydes i skyggen på terrassen. Stedet tilbyder bl.a. vinsmagning af den lokalt producerede vin og der tilbydes også forskellige madlavningskurser.

Priser

Prisen for lejlighederne/villaerne i Toscana varierer alt efter størrelse. Et eks. for en familie på 4 (2 voksne + 2 børn under 12 år):

  • Tog t/r. som ovenstående med liggepladser i nattoget
  • En lejlighed med 4 sovepladser uden forplejning i 7 nætter
  • En lejebil i Italien i hele perioden

Samlet pris fra kr. 21.200

Hvis I rejser som par, og bor i en lejlighed med 2 sovepladser, så starter priserne på kr. 14.300.

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Togrejsen fra Danmark tager ca. 24 timer. Hvis man rejser fra København, så starter turen om morgenen kl. 07.26 fra Hovedbanegården. Efter et skift i Hamborg ankommer man kl. 18.42 i München, hvorfra nattoget kører mod Italien kl. 20.10. Ankomst til Firenze næste morgen kl. 06.19.

Fra Firenze er der ca. 100 km. til dette skønne sted. Man kan blive hentet, eller man kan leje en bil, hvis man også gerne vil lidt rundt i området. Vi anbefaler at leje en bil, da dette giver den største frihed og de fleste muligheder for udflugter. Fra stedet er der er ca. 20 km. til Arezzo, 60 km. til Perugia og ca. 200 km. til Rom. Og både Rom og Firenze nås meget nemt med toget fra Arezzo, hvis man ikke gider køre i bil.

Når turen går hjemad, så starter togturen igen i Firenze om aftenen. Så en god ide, hvis man gerne vil opleve Firenze, er, at forlade sin lejlighed fra morgenstunden, køre til Firenze og aflevere bilen, og så bruge dagen på oplevelser centralt i Firenze. Nattoget mod München afgår kl. 21.49 og ankommer til München kl. 08.19. Herfra går det mod nord kl. 09.18, og med et skift i Hamborg er man retur på Hovedbanegården kl. 21.33.

Vi arrangerer selvfølgelig tilslutninger til og fra alle afkroge af Danmark, som er tilgængelige med DSB.

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Inkluderet

Togrejse Danmark - Italien t/r. med 1 nat liggevogn i hver retning

Ophold i villa eller lejlighed i 7 nætter

Forplejning er ikke indeholdt i priserne, men morgenmad kan tilkøbes hjemmefra, hvis man ønsker det

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik