Skønne Bornholm – Efterårsferie på Strandhotellet

Okt

Danmark

4+ nætter

Hotel

Ro, hygge, naturoplevelser og god mad? Strandhotellet står klar til at tage godt imod dig. Med sin beliggenhed i Sandvig på Bornholm, får du den perfekte bladning af hyggelig by, strand og skøn natur – lige uden for døren!

 

Efterårsferie tilbud

Nyrenoveret dobbeltværelse - mod havet

2 voksne

5.995 kr

4 overnatninger i nyrenoveret dobbeltværelse mod havet

Morgenmad alle dage

1 aften med restaurantens efterårsmenu (mandag eller torsdag)

Nyrenoveret dobbeltværelse - mod byen

2 voksne

4.995 kr.

4 overnatninger i nyrenoveret dobbeltværelse mod byen

Morgenmad alle dage

1 aften med restaurantens efterårsmenu (mandag eller torsdag)

Hyggeligt ældre familieværelse med hems - mod havet

2 voksne + 2 børn (op til 17,99 år)

7.495 kr

4 overnatninger i hyggeligt ældre familieværelse med hems mod havet

Morgenmad alle dage

1 aften med restaurantens efterårsmenu (mandag eller torsdag)

Hyggeligt ældre familieværelse med hems - mod byen

2 voksne + 2 børn (op til 17,99 år)

6.495 kr.

4 overnatninger i hyggeligt ældre familieværelse med hems mod byen

Morgenmad alle dage

1 aften med restaurantens efterårsmenu (mandag eller torsdag)

Strandhotellet

På Strandhotellet kan du tage en pause fra hverdagen! Lytte til vinyler, læse en god bog, møde nye mennesker, nyde naturen – og ikke mindst restaurantens gode mad.

Hoteldriften startede oprindeligt i 1895 og hotellets store festsal gemmer på mange gode fortællinger. Smukt beliggende på nordspidsen af Bornholm tæt ved Hammerknuden er det et af Bornholms ældste hoteller, og var engang Nordbornholms fornemmeste. Kulturelle begivenheder samlede lokale og turister til alt fra Miss Sandvig- konkurrencer til koncerter.

Strandhotellet drives i dag af Pia Bajlum og Kasper Bajlum Müller som er faldet pladask for den charmerende by Sandvig, naturen og klipperne og kastede sig ud i at istandsætte det smukke gamle hotel. I dag rummer hotellet alt fra konferencer, bryllupper og koncerter – til hyggelige ferier for private.   

Værelser

Hotellet har været gennem en større renovering og det kan mærkes hvordan der er blevet kælet for de æstetiske detaljer. Her mødes det klassiske og moderne i et rolig og hyggeligt udtryk. Dette afspejles også i værelsernes indretning der alle har den rigtige kombination af ro og hygge. Her finder du et værelse til en hver smag og ethvert behov – lige fra det intime dobbeltværelse til det rummelige familie værelse. 

Hvis man som familie ønsker at bo i nyrenoverede værelser løser vi også det.  På Strandhotellet kan man  vælge værelser med “connecting door”. Her har man to selvstændige værelser med en dør imellem. Denne løsning giver stor fleksibilitet – mor og far kan nyde et glas vin om aftenen uden at vække ungerne, nogen kan sove længe mens andre er oppe osv. Skriv dine ønsker ind når du bestiller, så finder vi den rigtige løsning til jer.

 

Område og aktiviteter

Badehotellet ligge i den hyggelige by Sandvig. Her er udsigt over havnen og den smukke Sandvig strand. Hammerknuden byder på mange gode naturoplevelser i den særegne bornholmske natur. I gåafstand fra Strandhotellet finder du Hammersø, Opalsøen, Krystalsøen og Hammer Fyr. Ligeledes ligger den hyggelige by Allinge og Hammershus slotsruin ikke langt fra hotellet. 

Bæredygtighed

Da Strandhotellet i 2020 blev opkøbt af Kasper Bajlum og August Lund, blev der med det samme lagt an til en stor gennemrenovering af det traditionelle badehotel – både med respekt for husets arkitektur og tradition og for bæredygtigheden.

For at spare på varmeomkostningerne samt at sikre et optimalt indeklima til gavn for både gæsterne og ejendommen, er der blevet installeret et genvindingsanlæg, der overfører varmen fra luften, der suges ud af huset, til den friske luft, der kommer ind ude fra huset. I hele renoveringsprocessen er der blevet brugt materialer af højeste kvalitet, hvilket gælder alt lige fra byggematerialer, maling og installationer til de smukke møbler fra Københavns Møbelsnedkeri og balsalens nye sildebensparket i massivt bæredygtigt dyrket egetræ. Ved udelukkende at bruge materialer i højeste kvalitet undgår man jævnlige udskiftninger og sikrer dermed, at materialerne kan holde i mange år frem. Når renoveringen er helt færdig, skal Strandhotellet Green Key certificeres.
I Strandhotellets restaurant finder man næsten udelukkende bornholmske råvarer, der er dyrket økologisk og lokalt. Kokkene i restauranten arbejder løbende med minimering af madspild og med naturlige konserveringsmetoder såsom fermentering og syltning, så råvarerne udnyttes optimalt. Strandhotellet er i gang med økologi-certificering.
På Strandhotellet opfordres der til, at man vælger andre transportformer end fossile biler og køretøjer. Netop derfor er der blevet sat fire spritnye elbilsladestandere op på hotellets parkeringsplads.

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Vi gør opmærksom på at denne rejse kun omfatter overnatning og mad på Strandhotellet, som beskrevet oven for. Transporten til Bornholm står man selv for.

Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at få arrangeret transporten til og fra Bornholm. Også hvis I f.eks. ønsker en bil på selve Bornholm. Vi anbefaler, at man tager toget til Ystad, hvorfra man går ombord på færgen til Rønne. I Rønne kan vi, som skrevet, sørge for en lejebil. Vil I med taxi fra Rønne til Sandvig skal I selv arrangere det, da vi ikke samarbejder med et taxiselskab på Bornholm.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik