Oslo på den grønne måde

Hele året

Norge

4+ nætter

Hotel

Nyd Oslos fantastiske mix af by og natur. Tag toget hele vejen derop og bo på skønne, grønne Oslo Guldsmeden.

Oslo på den grønne måde med nordisk-balinesisk stil
Oslo på den grønne måde kan du besøge fortiden
Oslo på den grønne måde med hyggeligt hammam
Oslo på den grønne måde på Oslo Guldsmeden

Hotel

Hos Oslo Guldsmeden møder man en hyggelig og personlig atmosfære, så snart man træder indenfor. Indretningen er i unik nordisk-balinesisk stil, og her går æstetik og hygge op i en højere enhed. Hotellet har alt fra det hyggelige solo-værelse til delte familieværelser med dør imellem. Så her findes noget for ethvert behov.

Beliggenhed

Hotel Oslo Guldsmeden ligger centralt i det farverige område Aker Brygge, hvorfra du kan gå til næsten alle af Oslos seværdigheder. Lige om hjørnet ligger både sporvognsstoppesteder og Nobels Fredscenter togstation, så du let kan komme rundt i byen.

Restaurant

Hotellets restaurant GED er et besøg værd. Her arbejder man med at give alle gæster en unik og innovativ madoplevelse, samtidig med at man respekterer naturen. Derfor er her en høj grad af økologi, og 99 % af alle ingredienser er fra norsk jord.

Hammam

På Oslo Guldsmeden har man mulighed for at benytte hotellets lille tyrkisk inspirerede spa, eller hammam, som det hedder i Tyrkiet. Her finder man en tør- og infrarød sauna, badekar, dampbad og et lille afslapningsområde. Ideelt til afslapning efter en lang, spændende dag i byen!

Området

I Oslo er der et væld af muligheder. Her er masser af historie, kulturliv og by at dykke ned i. Gå på museer og nyd bylivet med restauranter, cafeer, parker og shopping. Hvis man er afsted med børn, er det flotte naturhistoriske museum med bl.a. en imponerende dinosaur udstilling et must. Norsk folkemuseum og Kontiki museet er bestemt også et besøg værd. Samtidig skal man ikke langt uden for byen for at være i Norges skønne natur, og man kan udforske Oslofjordens øer eller vandre i naturen omkring Oslo. 

Oslo på den grønne måde med smukke værelser
Oslo på den grønne måde
Oslo på den grønne måde med smukke værelser
Oslo på den grønne måde med super grøn restaurant
Oslo på den grønne måde med udsigt fra værelset
Når du rejser til Oslo på den grønne måde kan du også besøge Norsk folkemuseeum

Togrejsen

Turen til Oslo tager godt 8 timer og har bare et skift i Göteborg undervejs. 

Man kan f.eks. tage toget fra København H. kl. 05.27 og være i Göteborg kl. 9.20. Her har man tid til en kop kaffe, inden toget mod Oslo afgår kl 10.15. Med denne forbindelse er man fremme på Oslo Central kl. 13.51.

Hvis man ikke er morgenmenneske, kan turen også starte om eftermiddagen. Toget afgår fra København H. kl. 13.27 og ankommer til Göteborg kl. 17.20. Toget videre mod Oslo afgår kl 18.10, og man ankommer til Oslo Central kl. 21.51.

Når turen går hjemad, så starter togturen fra Oslo Central kl. 10.01. Man ankommer til Göteborg Central kl. 13.45. Her har man igen knap en time til at finde lidt mad eller kaffe inden toget mod København afgår 14.40. Man er tilbage på København H. igen kl. 18.29.

Bæredygtighed

Alle Guldsmedens hoteller er Green Key certificeret, og alle hoteller er konstant på udkig efter nye bæredygtige tiltag. I restauranterne tænkes i lokale råvarer, i sæsoner og på at mindske madspild. Sengelinned og håndklæder er GOTS-certificeret, fairtrade og lavet af økologisk bomuld. De er resultatet af et samarbejde mellem  Beirholm Textiles, Berendsen og Guldsmeden hotellerne. Der er installeret vandbesparende brusere på alle værelser. Det bæredygtige mærke “Underprotection” står for mange af de tekstiler, man finder i hotellernes indretning.

Fra-priser

Single

1 voksen i dobbeltværelse single use

Kr. 5.400

Dagstog t/r. Danmark og Oslo, med skift i Göteborg.

3 overnatninger på Hotel Oslo Guldsmeden.

Adgang til Hammam med tør- og infrarød sauna, badekar og dampbad.

Par

2 voksne i dobbeltværelse

Kr. 9.100

Dagstog t/r. Danmark og Oslo, med skift i Göteborg.

3 overnatninger på Hotel Oslo Guldsmeden.

Adgang til Hammam med tør- og infrarød sauna, badekar og dampbad.

Familie

2 voksne og 2 børn under 12 år i familie-værelser m. dør imellem

Kr. 12.600

Dagstog t/r. Danmark og Oslo, med skift i Göteborg.

3 overnatninger på Hotel Oslo Guldsmeden.

Adgang til Hammam med tør- og infrarød sauna, badekar og dampbad.

Klar til at rejse grønt med os?

Blandet information

Priseksemplerne ovenfor er for en forlænget weekend med 3 overnatninger. Hvis I ønsker jer flere dage i Oslo, kan vi sagtens lave en længere tur til jer. I skriver bare, hvor længe I vil være væk, så laver vi drømmerejsen til jer.

 

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Man kan købe rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda gennem Den Grønne Rejse. Læs mere om fordelene ved Goudas forsikringer, og hvordan man bestiller herunder. Goudas bookingsystem er nemt og overskueligt.

Afbestillingsforsikring

Det er en god sikkerhed at tegne en afbestillingsforsikring, når man booker en rejse. På den måde er man sikret sine penge retur, hvis uheldet er ude, og sygdom eller ulykke kommer i vejen for ferien. Husk at man kun kan købe afbestillingsforsikring sammen med bestilling af sin rejse. Når først rejsen er betalt (enten depositum eller det fulde beløb), kan man ikke længere tegne en afbestillingsforsikring. Når afbestillingsforsikring købes, skal man kende den endelige pris på sin rejse, da forsikringspræmien er en %-del af rejsens samlede pris.

Køb din afbestillingsforsikring her.

Rejseforsikring

Det er ikke alle, der har rejseforsikring i deres private forsikringspakke eller som en del af de forsikringer, som tilbydes via div.  kreditkort. Og det kan være meget forskelligt, hvad forsikringerne dækker. Gouda har landets bedste dækning, hvis man har brug for en rejseforsikring. Vær opmærksom på at de færreste rejseforsikringer dækker skiferie. Hos Gouda er det let at tilkøbe ski-tillæg, når man køber rejseforsikring. 

Alle rejsemål hos Den Grønne Rejse ligger inden for kategorien “EU/EØU”.

Køb din rejseforsikring her.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik