Grønne Grindelwald

Hele året

Schweiz

7+ nætter

Hotel

Nyd en supergrøn ferie i den smukke Jungfrau-region for foden af ​​det berømte Eiger bjerg. Schweiz, Jungfrau-regionen og Grindelwald byder sig til igennem hele året. Her er uendeligt smukt og betagende. Uanset årstiden. Her er – på mange måder – grønt, luften er frisk, himlen er klar og vandet i søerne og floderne er rent.

Priser fra 11.300 kr./pers.

På Hotel Belvedere er der alt, hvad ønsker sig og har behov for: spektakulær udsigt fra alle de dejlige værelser, super mad i den hyggelige restaurant og et lille intimt spa-område med saltvandsjacuzzi i haven. Der er uendelige muligheder for spændende aktiviteter og udflugter i Jungfrau-regionen om sommeren, og hvis I kigger forbi om vinteren, så er skiløbet i en klasse for sig selv.

Her er man lige midt i Schweiz’ majestætiske Berner-alper med Jungfraujoch, Schilthorn, Kleine Scheidegg og Männlichen.

Om sommeren kan man vandre i et af verdens bedste og flotteste vandreområder – og om vinteren kan man nyde tre superfede regioner til skiløb eller snowboard. Det hele sat sammen med enten tog eller topmoderne lifter.

Hotel Belverede er familiedrevet, og er gennemsyret af både imødekommenhed og ikke mindst bæredygtighed. Det har været drevet af familien i tre generationer, og hele familien har forpligtet til bæredygtighed. Energien genereres i vandkraftværker, varmen kommer fra det træfyrede varmekraftværk i Grindelwald – og begge ting er 100 % CO2-neutrale. Hotellet er blevet tildelt det internationale ‘Travelife Gold’-certifikat som et økologisk og ansvarligt hotel.

I restauranten findes der et stort udvalg af menuer, alle, så vidt muligt, tilberedt af lokale råvarer. Alt bliver lavet fra bunden, og her tilbydes ikke kun klassiske schweiziske specialiteter, men også lette fusionsretter med inspiration fra Middelhavet.

Børn er en selvfølge her på stedet. Der er store familieværelser, og der er god plads til at boltre sig på, når ikke man er ude i de smukke alper. Og restauranten tilbyder selvfølgelig også børneretter.

Hotellet ligger ca. 300 m. fra togstationen. Det er her man ankommer til, og det er også herfra de fleste udflugter starter.

Generel information

Den indikerede pris er for togtur + 7 nætter på Hotel Belvedere for 2 voksne i et delt dobbeltværelse (inkl. morgenmad). Hotellet tilbyder mange forskellige værelsestyper, og man behøver ikke at købe 7 nætter dernede. Det hele kan skræddersyes efter behov.

Fra Danmark går rejsen via Hamborg, Zürich og Interlaken. Den er let og smidig, og kan gøres både i dagstog og/eller nattog.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Brug formularen herunder eller ring til os på tlf. 53 83 32 10. Du kan også sende en mail på rejsgroent@dengroennerejse.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klar til at rejse grønt med os?