Grøn skiferie i Grindelwald

Dec - Apr

Schweiz

7+ nætter

Hotel

Grønt familieejet Hotel Belvedere midt mellem Grindelwalds smukke bjerge. Tæt på stort varieret skiområde. Med toget hele vejen – selvfølgelig!

Grøn skiferie i Grindelwald
Grøn skiferie i Grindelwald

Hotel 

På Hotel Belvedere er der alt, hvad man ønsker sig og har behov for: spektakulær udsigt fra alle de dejlige værelser, super mad i den hyggelige restaurant og et lille intimt spa-område med saltvandsjacuzzi i haven. I vinterhalvåret er Grindelwald kendt for sit store skiområde. Her er man lige midt i Schweiz’ majestætiske Berner-alper med Jungfraujoch, Schilthorn, Kleine Scheidegg og Männlichen.  

Værelser

Hotellet har et stor udvalg af værelser. Om man er afsted alene eller mange, så er her værelser der passer. Børn er en selvfølge her på stedet. Der er store familieværelser, og der er god plads til at boltre sig på, når ikke man er ude i de smukke alper. Alle værelser har selvfølgelig WiFi og her er mulighed for at lave kaffe og the. 

Forplejning

I restauranten har et bredt udvalg af retter, alle, så vidt muligt, tilberedt af lokale råvarer. Alt bliver lavet fra bunden, og her tilbydes ikke kun klassiske schweiziske specialiteter, men også lette fusionsretter med inspiration fra Middelhavet. Restauranten tilbyder selvfølgelig børneretter.

Grøn skiferie i Grindelwald
Grøn skiferie i Grindelwald
Grøn skiferie i Grindelwald

Ski

Om vinteren kan man nyde tre superfede regioner til skiløb eller snowboard. Det hele sat sammen med enten tog eller topmoderne lifter. Her er blå, gule, røde og sorte pister at boltre sig på. Området byder også på slædebane, snowparks og vandreruter. Ligesom der er en “langsom pist” for begynderen, der gerne vil øve sig uden at folk suser forbi i høj fart. 

Bæredygtighed

Hotel Belvedere er gennemsyret af imødekommenhed og ikke mindst bæredygtighed. Belvedere har været drevet af samme familie i tre generationer, og hele familien er forpligtet på bæredygtighed. 

Energien genereres i vandkraftværker og varmen kommer fra det træfyrede varmekraftværk i Grindelwald – begge dele er 100 % CO2-neutrale. Her tænkes i at undgå ressourcespild f.eks bruges varmespild fra ventilations systemet i opvarmning af pool område. Hotellets affald sorteres. Ligesom man er også gået væk de små “hotel sæber” og er i stedet gået over til faste genopfyldelige beholdere på værelserne. 

Hotellet er blevet tildelt det internationale ‘Travelife Gold’-certifikat som et økologisk og ansvarligt hotel og ibex Platinum sustainability lable.

Togrejsen

Turen til Grindelwald er med dags- eller nattog. Undervejs er der skift i Hamborg, Zürich (eller Basel) og Interlaken. Den sidste del af turen fra Interlaken op til Grindelwald, foregår med det lokale bjergtog. Turen er ren schweizisk idyl, og den fragter dig op gennem den smukke og betagende Jungfrau Region til hyggelige Grindelwald. Hotellet ligger ca. 250 m. fra togstationen, og kan rent faktisk ses fra perronen, når man stiger ud af toget. Nemmere bliver det ikke, specielt ikke da hotellet ved ankomst og afrejse kommer op og henter alle gæster og deres bagage.

Priseksempler uge 5

Familie-pakke

2 voksne og 2 børn under 12 år i familieværelse

Kr. 33.200

Dagstog t/r. til Grindelwald m. skift i Hamborg, Zürich og Interlaken.

7 overnatninger på Hotel Belvedere.

Morgenmad i hotellets restaurant.

2 voksne

Dobbeltværelse

Kr. 24.300

Dagstog t/r. til Grindelwald m. skift i Hamborg, Zürich og Interlaken.

7 overnatninger på Hotel Belvedere.

Morgenmad i hotellets restaurant.

Priseksempler uge 7

Familie-pakke

2 voksne og 2 børn under 12 år i familieværelse

Kr. 34.600

Dagstog t/r. til Grindelwald m. skift i Hamborg, Zürich og Interlaken.

7 overnatninger på Hotel Belvedere.

Morgenmad i hotellets restaurant.

2 voksne

Dobbeltværelse

Kr. 25.700

Dagstog t/r. til Grindelwald m. skift i Hamborg, Zürich og Interlaken.

7 overnatninger på Hotel Belvedere.

Morgenmad i hotellets restaurant.

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

I kan opgraderer jeres togrejse til sovekupé på de dele af rejsen, hvor dette er muligt. 

Dette koster ca. 1000 kr. pr. person for hele rejsen. Kontakt os og hør nærmere.

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre og så længe COVID/corona stadig florerer – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Ifm. en eventuel annullering af en rejse forbeholder Den Grønne Rejse sig ret til ikke at refundere beløb for pladsbilletter på de bestilte togafgange. Pladsbilletter refunderes nemlig ikke af togselskaberne ved annullering. Dette er gældende uanset corona eller ej.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb. I dette tilfælde også beløb for pladsbilletter.

Den Grønne Rejse anbefaler altid alle at tilkøbe en afbestillingsforsikring når en rejse bestilles. Dette skal gøres når rejsen bestilles, og kan ikke gøres ved en senere lejlighed. Køb afbestillingsforsikring hos Gouda her

Man kan købe rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda gennem Den Grønne Rejse. Læs mere om fordelene ved Goudas forsikringer, og hvordan man bestiller herunder. Goudas bookingsystem er nemt og overskueligt.

Afbestillingsforsikring

Det er en god sikkerhed at tegne en afbestillingsforsikring, når man booker en rejse. På den måde er man sikret sine penge retur, hvis uheldet er ude, og sygdom eller ulykke kommer i vejen for ferien. Husk at man kun kan købe afbestillingsforsikring sammen med bestilling af sin rejse. Når først rejsen er betalt (enten depositum eller det fulde beløb), kan man ikke længere tegne en afbestillingsforsikring. Når afbestillingsforsikring købes, skal man kende den endelige pris på sin rejse, da forsikringspræmien er en %-del af rejsens samlede pris.

Køb din afbestillingsforsikring her.

Rejseforsikring

Det er ikke alle, der har rejseforsikring i deres private forsikringspakke eller som en del af de forsikringer, som tilbydes via div.  kreditkort. Og det kan være meget forskelligt, hvad forsikringerne dækker. Gouda har landets bedste dækning, hvis man har brug for en rejseforsikring. Vær opmærksom på at de færreste rejseforsikringer dækker skiferie. Hos Gouda er det let at tilkøbe ski-tillæg, når man køber rejseforsikring. 

Alle rejsemål hos Den Grønne Rejse ligger inden for kategorien “EU/EØU”.

Køb din rejseforsikring her.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik