Grøn skiferie i Laax – Rock Resort

Dec - Apr

Schweiz

7+ nætter

Villa/lejlighed

Skønne grønne hotellejligheder lige ved liften til 224km pist. Rock Resort ligger i Laax – et område der arbejder målrettet på at blive verdens grønneste alpine ski-destination.

Grøn skiferie i LAAX - Rock Resort
Grøn skiferie i LAAX - Rock Resort
Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX - Rock Resort

Hotellejlighed

Rock Resort imponerer med sit unikke design og brug af regionale materialer. De eksklusivt indrettede lejligheder til 4, 6 eller 8 personer, ligger direkte ved liftstationen i Laax, det ideelle udgangspunkt for din ferie.

Lejlighederne er indrettet med fuldt udstyret køkken og spiseområde. Her får du et hyggelig fællesområde. Den perfekte løsning når familien er afsted eller man rejser flere sammen. Restauranter og indkøbsmuligheder ligger tæt på, så du kan selv bestemme om du vil spise ude eller “hjemme” i lejligheden.

Hotellejlighederne er med self-catering. Der er butikker og restauranter tæt på hotellejlighederne. Så der er altså rig mulighed for både at udforske byens muligheder eller selv at lave mad. Resortet har 4 spændende takeaway restauranter. Her er vægt på kvalitet og et varieret grønt udvalg. Man bestiller via app og får maden leveret lige til døren. Nemmere bliver det ikke efter en dag i sneen. 

Ski

Laax har 224 km pister og 28 lifte – så der er noget for alle. Tag liften lige uden for døren op til et stort, varieret skiområde med brede blå, røde og sorte pister. 70 % af området ligger mellem 2000 og 3000 meter over havets overflade, og gør området til et af de mest snesikre i Schweiz. Dele af pisterne ligge på Vorab gletsjeren.

Man kan gennem det store liftsystem også komme til Flims området. Hvis man vil besøge Flims uden ski, kan man let tage offentlig transport og gå på opdagelse her.

Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX - Signina
Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX

Bæredygtighed

Laax er en destination med grønne visioner. Området arbejder målrettet med at blive “the worlds first self-sustaining alpine destination”. Det betyder at man arbejder på, at hele Laax’ energibehov skal dækkes af vedvarende energi produceret lokalt i området. Man arbejder aktivt med løbende at implementere bæredygtige løsninger i lokalsamfundet.

Her arbejdes der med grøn infrastruktur og grøn billeje. Når der skal renoveres eller bygges nyt, foretrækkes miljøvenlige byggematerialer. Energien skal komme fra solceller, vind- og vandkraft. Nye affaldssorterings-tiltag er implementeret.

Området støtter biodiversitet. Målet er, at mennesker forstyrrer områdets dyr og natur så lidt så muligt. Der arbejdes på at udvikle plantebaseret voks til ski og snowboards. På den måde kan voksen nedbrydes naturligt og forurener ikke området. Så der er gang i rigtig mang spænde ting i Laax.

Bæredygtighed – Rock Resort

Rock Resort i Laax bidrager med en ansvarlig tilgang til sine ressourcer, passer på miljøet og handler i overensstemmelse med den lokale Minergie-standard for bygninger. Man tænker grønt i detaljerne. Beklædning til medarbejdere udvælges pba. bæredygtighedskriterier, affaldet sorteres efter bæredygtighedsprincipper og ladestationer til elbiler er en selvfølge.

Rock Resort tog førstepladsen i kategorien “Verdens bedste, grønne skihotel” i 2018. Tilblivelsen af denne kategori understreger i høj grad den stigende relevans af temaet “bæredygtighed” i turistindustrien.

Togrejsen

På turen til Laax er der rig mulighed for at nyde dine rejsekammeraters selskab og det smukke landskab ned gennem Tyskland og Schweiz.

Turen til Laax kan gøres med både dag- og nattog. Afhængigt af periode og afrejsedage er der skift i en eller flere af byerne: Hamburg, Zürich og Chur, inden man tager en bus det sidste stykke op til hotellet.

 

Priseksempler

Uge 4

2 voksne og 2 børn under 12 år

Kr. 28.200

Pris for uge 7 - 33.500 kr.

Dagstog t/r. til Laax, med skift i Hamburg, Zürich og Chur.

7 nætter i hotellejlighed på Rock Resort i Laax

Uge 4

2 voksne

kr. 25.200

Pris for uge 7 - 31.600 kr.

Dagstog t/r. til Laax, med skift i Hamburg, Zürich og Chur.

7 nætter i hotellejlighed på Rock Resort i Laax

Hotelpriserne variere sæsonen igennem. Skriv endelig til os hvis du ønsker tilbud på andre uger end de ovenstående.

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Det er muligt at køre med nattog fra Hamborg til Zürich på vejen til Laax, mod et tillæg på 1000 kr. person. Hvis I ønsker at rejse med nattog på turen til Laax, så skriv det til os når I bestiller jeres rejse.

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre og så længe COVID/corona stadig florerer – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Ifm. en eventuel annullering af en rejse forbeholder Den Grønne Rejse sig ret til ikke at refundere beløb for pladsbilletter på de bestilte togafgange. Pladsbilletter refunderes nemlig ikke af togselskaberne ved annullering. Dette er gældende uanset corona eller ej.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb. I dette tilfælde også beløb for pladsbilletter.

Den Grønne Rejse anbefaler altid alle at tilkøbe en afbestillingsforsikring når en rejse bestilles. Dette skal gøres når rejsen bestilles, og kan ikke gøres ved en senere lejlighed. Køb afbestillingsforsikring hos Gouda her

Man kan købe rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda gennem Den Grønne Rejse. Læs mere om fordelene ved Goudas forsikringer, og hvordan man bestiller herunder. Goudas bookingsystem er nemt og overskueligt.

Afbestillingsforsikring

Det er en god sikkerhed at tegne en afbestillingsforsikring, når man booker en rejse. På den måde er man sikret sine penge retur, hvis uheldet er ude, og sygdom eller ulykke kommer i vejen for ferien. Husk at man kun kan købe afbestillingsforsikring sammen med bestilling af sin rejse. Når først rejsen er betalt (enten depositum eller det fulde beløb), kan man ikke længere tegne en afbestillingsforsikring. Når afbestillingsforsikring købes, skal man kende den endelige pris på sin rejse, da forsikringspræmien er en %-del af rejsens samlede pris.

Køb din afbestillingsforsikring her.

Rejseforsikring

Det er ikke alle, der har rejseforsikring i deres private forsikringspakke eller som en del af de forsikringer, som tilbydes via div.  kreditkort. Og det kan være meget forskelligt, hvad forsikringerne dækker. Gouda har landets bedste dækning, hvis man har brug for en rejseforsikring. Vær opmærksom på at de færreste rejseforsikringer dækker skiferie. Hos Gouda er det let at tilkøbe ski-tillæg, når man køber rejseforsikring. 

Alle rejsemål hos Den Grønne Rejse ligger inden for kategorien “EU/EØU”.

Køb din rejseforsikring her.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik