Grøn skiferie i Sverige

Dec - Apr

Sverige

9+ nætter

Hotel

Kom med på grøn skiferie til Åre i Sverige – Nordens bedste alpine skiområde. Toget går lige til døren af hotellet, og I sover det meste af vejen. Både ud og hjem.

Åre og Hotel Holiday Club

Nordens alpine centrum. Det er Åre. Løjper og pister i verdensklasse, det samme gælder restauranter, barer og shopping. Og så er Åre super-let at komme frem og tilbage til med toget, som afgår fra Malmø Central Station og kører direkte ind i Åre centrum. Åre er både familievenligt – men også udfordrende. Her er lange, bløde bakker for nybegynderen, men også stejle, sorte pister og masser af offpiste for dem, som er til det. Med andre ord: Åre kan det hele.

Den Grønne Rejse tilbyder, som udgangspunkt, Hotel Holiday Club. Hotellet ligger bogstaveligt talt i togstationen. Man skal lige op over skinnerne, så står man i lobbyen. Holiday Club rummer det hele. Her er super hyggelige værelser, hvoraf flere har udsigt over den (om vinteren) tilfrosne sø. Her er et kæmpe pool-område, hvor alle kan boltre sig efter dages udfoldelser på bakken. Her er barer, bowling, kiosk, skishop – og så selvfølgelig den skønne restaurant GROW, som tilbyder masser af vegetariske retter, men selvfølgelig også køb, fisk og fjerkræ. Rejsen til Åre og Hotel Holiday Club er med halvpension inkluderet i restaurant GROW. Som en ‘Den Grønne Rejse Special’ er morgenmad i GROW inkluderet på ankomstdagen til Åre, så alle kan gå direkte fra toget til buffeten med den skønneste morgenmad og dejligste, varme kaffe …

Med liftkortet til Åre-området har man også billet til ski-busserne. Bussen holder lige foran stationen, og tager let en ud til det område, hvor man vil starte sin dag, hvadenten det er Duved, Tegelfjäll, selve Åre eller Björnen.

Den Grønne Rejse tilbyder alle hoteller i Åre, samt hytter og lejligheder. Kontakt os hvis I mere er til en anden type indkvartering end Holiday Club. Så fikser vi det for jer.

Priser (fra-priser) og perioder

Jul, nytår samt uge 7 og uge 8

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 36.100

Se mere info nedenfor.

Påske (uge 14)

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 37.700

Se mere info nedenfor.

Små uger (alle andre)

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 26.300

Se mere info nedenfor.

Inkluderet

Tog t/r. til Åre fra Malmø (Snälltoget) i egen kupé

Ophold på Hotel Holiday Club i 7 nætter i delt dobbeltværelse med opredning til 2 børn under 14 år

Halvpension (morgen- og aftensmad i restaurant GROW)

Liftkort til hele Åre-området

Fuld adgang for alle til hotellets pool- og saunaområde

Fuld adgang til træning i SATS-træningscenter som ligger i hotellet

Yderligere oplysninger og detaljer

De opgivne priser er, som skrevet, beregnet på baggrund af en familie på 4 personer (2 voksne + 2 børn under 14 år). Der findes mange andre konstallationer end en familie med 2 voksne og 2 børn under 14 år. Vi kan klare det hele, I skal bare henvende jer, så regner vi ‘jeres’ pris.

Datoer for de opgivne uger:

Julen 2021: Afrejse d. 18/12 med hjemkomst d. 27/12 (uge 51)
Nytår 2021: Afrejse d. 25/12 med hjemkomst d. 3/1 (uge 52)
Uge 7 2022: Afrejse d. 12/2 med hjemkomst d. 21/2
Uge 8 2022: Afrejse d. 19/2 med hjemkomst d. 28/2
Påske 2022: Afrejse d. 9/4 med hjemkomst d. 18/4 (uge 14)

Generelt: Afrejse lørdag eftermiddag med hjemkomst mandag morgen i den næstkommende uge.

Vi kører med Snälltoget frem og tilbage til Åre. Alle kupeer er med 6 sidde- og liggepladser. I prisen er inkluderet lagen, pude og tæppe. Man skal selv sørge for forplejning undervejs i toget, men der findes en restaurantvogn, hvor man kan spise middag. Hertil skal der reserveres bord, hvis man ønsker at bruge dette tilbud. Der kan reserveres bord fra 2 måneder INDEN afrejsen. Den Grønne Rejse er behjælpelig med dette, hvis man ønsker at bestille bord.

Afrejse- og ankomststed er Malmø Central Station. Toget kører typisk sidst på eftermiddagen fra Malmø med ankomst til Åre næste morgen. Så samme måde hjemad. Afgang fra Åre sidst på eftermiddagen med ankomst tilbage til Malmø om morgenen. Nøjagtige tider oplyses senere, når afgangen nærmer sig.

Nattoget til Åre kører også om onsdagen fra Malmø (ankomst torsdag morgen i Åre), og kører på samme vis også retur fra Åre om torsdagen (ankomst fredag morgen i Malmø), hvis man gerne vil afsted i mindre end en hel uge. Kontakt os for yderligere oplysninger samt priser.

Skisæsonen i Åre er lang. Den starter typisk midt i november og går så langt frem som til maj. Da Åre ligger ganske højt mod nord (nogenlunde midt i Sverige), så vil dagslyset være mindre i månederne november, december og januar, hvorimod det vil være mere i februar, marts og april. Snemængderne i Åre er altid ret massive om vinteren, og det gælder, uanset hvilken måned man kommer i.

Vi inkluderer liftkort i alle vores priser. Liftkortet gælder til hele området fra Duved (mod vest) over selve Tegelfjäll og Åre til Björnen (mod øst). Se kort over pister i billedegalleriet.

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Intro til Åre (på svensk)

Klar til at rejse grønt med os?

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler ingen personidentificérbar data på dig som besøgende, men når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik