Grøn skiferie i Sverige

Dec - Apr

Sverige

9+ nætter

Hotel

Kom med på grøn skiferie til Åre i Sverige! Vælg mellem 5 og 8 dage på ski i nordens bedste alpine skiområde. Toget går lige til døren af hotellet, og I sover det meste af vejen. Både ud og hjem.

Den grønne rejse arrangerer grøn ski ferie til Åre

Togturen

Der er super-let at komme til  Åre med toget. Du rejser med “Snälltåget” fra Malmø Central Station og kører direkte ind i Åre centrum. Turen foregår i egen ligge-kupe, så du kan sove det meste af turen. Det rene sengetøj står Snälltåget for, så det behøver du ikke bekymre dig om. 

Som en ‘Den Grønne Rejse Special’ er morgenmad i restaurant GROW inkluderet på ankomstdagen til Åre, så alle kan gå direkte fra toget til buffeten med den skønneste morgenmad og dejligste, varme kaffe, inden det går afsted mod bakkerne.

Når du rejser med Snälltåget kan du vælge mellem 8 eller 5 dage på ski. Begge rejser har 2 nætters transport  – en ud og en hjem. Fordi du sover på toget ender du med at få 8 dage på ski, når du booker 7 overnatninger i Åre – eller 5 dage på ski når du booker 4 overnatninger. Her er toget virkelig en fordel for antallet af dage på ski.

Ønsker du mere fleksibilitet i forhold til dine rejsedage, så kan du altid rejse til Åre med SJ. Der er forbindelser fra København H. via Stockholm hver dag gennem hele sæsonen. Og med SJ har du mulighed for at vælge mellem både dagstog eller dags- og nattog med liggekupe på nattoget, dvs. ligge- eller sovekupe på strækningen mellem Stockholm og Åre. SJ har sågar rigtige sovekupeer med eget bad og toilet.

Hotel

Den Grønne Rejse tilbyder, som udgangspunkt, Hotel Holiday Club. Hotellet ligger bogstaveligt talt i togstationen. Man skal lige op over skinnerne, så står man i lobbyen. Hotel Holiday Club rummer det hele. Her er super hyggelige værelser, hvoraf flere har udsigt over den (om vinteren) tilfrosne sø. Her er et kæmpe pool-område, hvor alle kan boltre sig efter dagens udfoldelser på bakken. Her er barer, bowling, kiosk, skishop – og så selvfølgelig den skønne, grønne restaurant GROW.  

Den Grønne Rejse tilbyder alle hoteller i Åre, samt hytter og lejligheder. Kontakt os hvis I er mere til en anden type indkvartering end Holiday Club. Så finder vi også ud af det.

Halvpension og grøn restaurant

Rejsen til Åre og Hotel Holiday Club er med halvpension. Hotellets restaurant GROW står klar med morgen- og aftensmad. Restaurant GROW lader årstidens grønsager spille hovedrollen og animalsk protein være et akkompagnement på menuen. Du har derfor massere spændende vegetariske valgmuligheder på menukortet.

Skiområde og liftkort

Åre er nordens alpine centrum. Løjper og pister er i verdensklasse, det samme gælder restauranter, barer og shopping. Liftkort til området er selvfølgelig med i prisen, når du booker skiferie hos Den Grønne Rejse. 

Åres skiområde er både familievenligt – men også udfordrende. Her er lange, bløde bakker for nybegynderen, men også stejle, sorte pister og masser af offpiste for dem, som er til det. Med andre ord: Åre kan det hele.

Med liftkortet til Åre-området har man også billet til ski-busserne. Bussen holder lige foran stationen, og tager dig let ud til det område, hvor du vil starte sin dag, hvadenten det er Duved, Tegelfjäll, selve Åre eller Björnen.

Bæredygtighed

Som beskrevet er der tænkt i grønne muligheder i hotellets forplejning. Men på Holiday Club Åre er der også tænkt i vedvarende energi. Her bruges jordvarme til opvarmning – også af det store poolområde. Strømmen i området kommer fra hydropower – eller vandkraft – fra vandkraftværket i Åre.

3 priseksempler - 7 nætter

Jul, nytår samt uge 7 og uge 8

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 38.900

Pris for 4 nætter - 31.800 kr.

Se mere info nedenfor.

Påske (uge 14)

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 40.900

Pris for 4 nætter - 32.500 kr.

Se mere info nedenfor.

Små uger (alle andre)

Familie-pakke (2 voksne + 2 børn u. 14 år).

Kr. 28.300

Pris for 4 nætter - 22.200 kr.

Se mere info nedenfor.

Inkluderet

Tog t/r. til Åre fra Malmø (Snälltoget) i egen liggekupé eller dags- og nattog med SJ fra København

Ophold på Hotel Holiday Club i 7 eller 4 nætter i delt dobbeltværelse med opredning til 2 børn under 14 år

Halvpension (morgen- og aftensmad i restaurant GROW)

Liftkort til hele Åre-området

Fuld adgang for alle til hotellets pool- og saunaområde

Fuld adgang til træning i SATS-træningscenter som ligger i hotellet

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

De opgivne priser er, som skrevet, beregnet på baggrund af en familie på 4 personer (2 voksne + 2 børn under 14 år). Der findes mange andre konstallationer end en familie med 2 voksne og 2 børn under 14 år. Vi kan klare det hele, I skal bare henvende jer, så regner vi ‘jeres’ pris.

Datoer for de opgivne uger:

Julen 2021: Afrejse d. 18/12 med hjemkomst d. 27/12 (uge 51)
Nytår 2021: Afrejse d. 25/12 med hjemkomst d. 3/1 (uge 52)
Uge 7 2022: Afrejse d. 12/2 med hjemkomst d. 21/2
Uge 8 2022: Afrejse d. 19/2 med hjemkomst d. 28/2
Påske 2022: Afrejse d. 9/4 med hjemkomst d. 18/4 (uge 14)

Generelt: Afrejse lørdag eftermiddag med hjemkomst mandag morgen i den næstkommende uge.

Nattog med Snälltåget

Vi kører med Snälltoget frem og tilbage til Åre. Alle kupeer er med 6 sidde- og liggepladser. I prisen er inkluderet lagen, pude og tæppe. Man skal selv sørge for forplejning undervejs i toget, men der findes en restaurantvogn, hvor man kan spise middag. Hertil skal der reserveres bord, hvis man ønsker at bruge dette tilbud. Der kan reserveres bord fra 2 måneder INDEN afrejsen. Den Grønne Rejse er behjælpelig med dette, hvis man ønsker at bestille bord.

Afrejse- og ankomststed er Malmø Central Station. Toget kører typisk sidst på eftermiddagen fra Malmø med ankomst til Åre næste morgen. Så samme måde hjemad. Afgang fra Åre sidst på eftermiddagen med ankomst tilbage til Malmø om morgenen. Nøjagtige tider oplyses senere, når afgangen nærmer sig.

Dags- og nattog med SJ

Gennem hele skisæsonen kan du rejse til Åre med SJ. Her er påstigning på København H. og forbindelse til Åre via Stockholm. Hos SJ kan du rejse med både dagstog og nattog. Der kan bookes flere forskellige typer at liggekupéer, både private og fælles med andre rejsende. Skriv til os hvad I helst vil, og så finder vi den rejse, der passer bedst til jer. Når man rejser med SJ er det altid med siddeplads mellem København og Stockholm, og (hvis man vælger et nattog mod Åre) med ligge- eller sovekupe mellem Stockholm og Åre. Dette gælder også for returrejsen.

Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere Snälltåget og SJ ift. rejsen frem og tilbage.

Nattoget med Snälltåget til Åre kører også om onsdagen fra Malmø (ankomst torsdag morgen i Åre), og kører på samme vis også retur fra Åre om torsdagen (ankomst fredag morgen i Malmø), hvis man gerne vil afsted i mindre end en hel uge er dette en mulighed.

Der er også mulighed for at rejse med SJ til Åre. SJ har hele skisæsonen daglige forbindelser fra København H. til Åre via Stockholm. Du er selvfølgelig også velkommen til at kombinere transport med Snälltåget og SJ.

Kontakt os for yderligere oplysninger samt priser.

Skisæsonen i Åre er lang. Den starter typisk midt i november og går så langt frem som til maj. Da Åre ligger ganske højt mod nord (nogenlunde midt i Sverige), så vil dagslyset være mindre i månederne november, december og januar, hvorimod det vil være mere i februar, marts og april. Snemængderne i Åre er altid ret massive om vinteren, og det gælder, uanset hvilken måned man kommer i.

Vi inkluderer liftkort i alle vores priser. Liftkortet gælder til hele området fra Duved (mod vest) over selve Tegelfjäll og Åre til Björnen (mod øst). Se kort over pister i billedegalleriet.

Alle rejser kan – indtil videre og så længe COVID/corona stadig florerer – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Ifm. en eventuel annullering af en rejse forbeholder Den Grønne Rejse sig ret til ikke at refundere beløb for pladsbilletter på de bestilte togafgange. Pladsbilletter refunderes nemlig ikke af togselskaberne ved annullering. Dette er gældende uanset corona eller ej.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb. I dette tilfælde også beløb for pladsbilletter.

Den Grønne Rejse anbefaler altid alle at tilkøbe en afbestillingsforsikring når en rejse bestilles. Dette skal gøres når rejsen bestilles, og kan ikke gøres ved en senere lejlighed. Køb afbestillingsforsikring hos Gouda her

Man kan købe rejse- og afbestillingsforsikring hos Gouda gennem Den Grønne Rejse. Læs mere om fordelene ved Goudas forsikringer, og hvordan man bestiller herunder. Goudas bookingsystem er nemt og overskueligt.

Afbestillingsforsikring

Det er en god sikkerhed at tegne en afbestillingsforsikring, når man booker en rejse. På den måde er man sikret sine penge retur, hvis uheldet er ude, og sygdom eller ulykke kommer i vejen for ferien. Husk at man kun kan købe afbestillingsforsikring sammen med bestilling af sin rejse. Når først rejsen er betalt (enten depositum eller det fulde beløb), kan man ikke længere tegne en afbestillingsforsikring. Når afbestillingsforsikring købes, skal man kende den endelige pris på sin rejse, da forsikringspræmien er en %-del af rejsens samlede pris.

Køb din afbestillingsforsikring her.

Rejseforsikring

Det er ikke alle, der har rejseforsikring i deres private forsikringspakke eller som en del af de forsikringer, som tilbydes via div.  kreditkort. Og det kan være meget forskelligt, hvad forsikringerne dækker. Gouda har landets bedste dækning, hvis man har brug for en rejseforsikring. Vær opmærksom på at de færreste rejseforsikringer dækker skiferie. Hos Gouda er det let at tilkøbe ski-tillæg, når man køber rejseforsikring. 

Alle rejsemål hos Den Grønne Rejse ligger inden for kategorien “EU/EØU”.

Køb din rejseforsikring her.

Intro til Åre (på svensk)

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik