Grøn skiferie i Laax – Signina Hotel

Dec - Apr

Schweiz

7+ nætter

Hotel

Skønne grønne hotellejligheder lige ved liften til 224km pist. Hotel Signina ligger i Laax – et område der arbejder målrettet på at blive verdens grønneste alpine ski-destination.

Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX

Hotel

Signina Hotel har siden 1969 stået klar til at byde gæster indenfor. Man kan tage liften lige uden for døren, og man er derfor hurtigt klar til en dag på ski i det store Laax område. Hotellet står også klar med barer og restauranter. Opholdet inkluderer adgang til fitnessrum, pool og wellness område med saunaer og dampbad. Poolen kan benyttes af børn i alle aldre og man er velkommen i wellness området fra 16 år og op. Det er også muligt at booke en afslappende massage efter en dag i sneen.

Værelser

Værelserne i hotellets hovedbygning er alle over 20 kvadratmeter store med eget badeværelse, wifi, fladskærms tv og mini pengeskab. Næsten alle værelser har altan med udsigt til bjergene enten med syd eller nord.

Forplejning

Dit ophold på hotel Signina er inklusiv en morgenmad. Hotellet er kendt for at have en stor og varieret morgenbuffet. Hvis du ønsker det, er der mulighed for opgradering til halvpension.

Ud over Hotellets egen restaurant Camino er der rig mulighed for at gå på opdagelse på Laax’ restauranter og spisesteder. Her er et bredt udvalg af mad i høj kvalitet, lige fra det klassiske lokale køkken, gode burgere og pizzaer, til asiatisk mad.

Grøn skiferie i LAAX - Signina
Grøn skiferie i LAAX
Grøn skiferie i LAAX - Signina
Grøn skiferie i LAAX

Ski

Laax har 224 km pister og 28 lifte – så der er noget for alle. Tag liften lige uden for døren op til et stort, varieret skiområde med brede blå, røde og sorte pister. 70 % af området ligger mellem 2000 og 3000 meter over havets overflade, og gør området til et af de mest snesikre i Schweiz. Dele af pisterne ligge på Vorab gletsjeren.

Man kan gennem det store liftsystem også komme til Flims området. Hvis man vil besøge Flims uden ski, kan man let tage offentlig transport og gå på opdagelse her.

Bæredygtighed

Laax er en destination med grønne visioner. Området arbejder målrettet med at blive “the worlds first self-sustaining alpine destination”. Det betyder at man arbejder på, at hele Laax’ energibehov skal dækkes af vedvarende energi produceret lokalt i området. Man arbejder aktivt med løbende at implementere bæredygtige løsninger i lokalsamfundet.

Her arbejdes der med grøn infrastruktur og grøn billeje. Når der skal renoveres eller bygges nyt, foretrækkes miljøvenlige byggematerialer. Energien skal komme fra solceller, vind- og vandkraft. Nye affaldssorterings-tiltag er implementeret.

Området støtter biodiversitet. Målet er, at mennesker forstyrrer områdets dyr og natur så lidt så muligt. Der arbejdes på at udvikle plantebaseret voks til ski og snowboards. På den måde kan voksen nedbrydes naturligt og forurener ikke området. Så der er gang i rigtig mang spænde ting i Laax.

Togrejsen

På turen til Laax er der rig mulighed for at nyde dine rejsekammeraters selskab og det smukke landskab ned gennem Tyskland og Schweiz.

Turen til Laax kan gøres med både dag- og nattog. Afhængigt af periode og afrejsedage er der skift i en eller flere af byerne: Hamburg, Zürich og Chur, inden man tager en bus det sidste stykke op til hotellet.

 

Priseksempler

Uge 7

2 voksne

kr. 22.800

Se mere info nedenfor.

Uge 4

2 voksne

Kr. 19.200

Se mere info nedenfor.

Inkluderet

Dagstog t/r. til Laax, med skift i Hamburg, Zürich og Chur.

7 nætter på Hotel Signina i Laax.

Morgenmad på Hotel Signina.

Fuld adgang til hotellets pool og wellness område med saunaer og dampbad

Fuld adgang til til hotellets fitnessrum.

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Det er muligt at køre med nattog fra Hamborg til Zürich på vejen til Laax, mod et tillæg på 700 kr. person. Hvis I ønsker at rejse med nattog på turen til Laax, så skriv det til os når I bestiller jeres rejse.

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik