Glamping på Bornholm

Jun - Sep

Danmark

3+ nætter

Glamping / Telt

Bornholm oplever en kæmpe tilgang i gæster, som vil holde sommerferie på den smukke klippeø. Også på Balka Strand i de lækre glampingtelte, mærkes efterspørgslen. Så vent ikke for længe, hvis I vil sikre jer et telt i løbet af sommeren!

På Balka Strand (ofte benævnt som Danmarks bedste strand!) mellem Nexø og Snogebæk på det sydøstlige Bornholm ligger de skønne og store telte lige midt på stranden. Det er ikke camping, som man kender det fra sin barndom, men camping med fokus på komfort, velvære og bekvemmelighed. Her er rigtige madrasser, rigtigt sengetøj, dyner og puder. Og med kun ca. 30 m. til vandkanten. Så ingen undskyldninger for at være sidste mand i vandet om morgenen …

Bornholm byder på masser af oplevelser og aktiviteter. Og specielt om sommeren. Rundkirker, røgede sild med rå æggeblommer og en spændende og anderledes natur med klipper og skær, som det kun – i Danmark – findes her. Plus et stort, lokalt udvalg af gastronomiske fristelser. What’s not to like!

Pakker

Vi tilbyder tre forskellige glamping-løsninger:

  • “Glamping in the dunes”, telt op til 4 personer med strand og/eller havudsigt, mulighed for ekstra opredning (500,- kr pr. nat pr. opredning), børn under 3 år gratis. DKK 1250/nat for 2 personer
  • “Classic Glamping”, telt op til 4 personer beliggende lige bag klitterne, mulighed for ekstra opredning (450,- kr pr. nat pr. opredning),  børn under 3 år gratis. DKK 1050/nat for 2 personer
  • “Cozy Glamping”, telt kun for 2 personer, ingen mulighed for ekstra opredning, ingen børn under 3 år. DKK 950/nat for 2 personer

Inkluderet

Overnatning i glampingtelt med dyner, puder m.v.

Morgenmad i cafeen

Under 30 meter til vandkanten

Mulighed for leje af SUP boards, surfudstyr, havkajakker og cykler

Gå afstand til Balka og Snogebæk med restauranter og indkøbsmuligheder

Mere information

Bookinger af glamping på Bornholm skal betales ved fakturering. Dvs. hele bookingen betales med det samme, og ikke først som depositum og så et senere restbeløb. Den Grønne Rejse-garanti gælder selvfølgelig stadig (se på forsiden).

Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at få arrangeret transporten til og fra Bornholm. Også hvis I f.eks. ønsker en bil på selve Bornholm. Vi anbefaler, at man tager toget til Ystad, hvorfra man går ombord på færgen til Rønne. I Rønne kan vi, som skrevet, sørge for en lejebil eller alternativt en taxi fra Rønne til Balka Strand.

Den Grønne Rejse samarbejder med GreenMobility, som tilbyder elbilleje i både København og Århus. Vi har aftaler som inkluderer hhv. 3 eller 7 døgn. Hos GreenMobility kan man leje elbiler med ‘long range’, som kan køre op til ca. 250 km. på en opladning. Biler fra GeenMobility kan altid oplades gratis hos e-on, som har ladestandere i hhv. Rønne, Allinge og Nexø. Men der findes flere og andre ladestandere på øen, som blot ikke er gratis.

På og ved Balka Strand er der masser af aktiviteter, hvis man ikke blot vil slappe af på stranden eller dyppe sig i de blå Østersø-bølger. Her er mulighed for at leje surfudstyr i alle afskygninger inkl. SUP. Og mulighed for undervisning, hvis man vil lære at surfe eller kitesurfe. Man kan også leje havkajakker og selvfølgelig cykler. På stranden tilbydes der også yogatimer.

I den lille by Balka og i Snogebæk (begge i gå-afstand) er der mange muligheder for at spise, hvis ikke man selv vil købe ind og benytte stedets eget køkken eller bålsted. I tilknytning til teltene er der super faciliteter med både toiletter og bade. Når man booker hos Den Grønne Rejse, er morgenmad inkluderet i prisen. Den inkluderede morgenmad består af en bolle med smør og ost + kaffe/te. Yderligere morgenmad og andre fornødenheder kan købes. Det hele er selvfølgelig økologisk, og det serveres i den lille cafe, som står midt i området.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Hvis Bornholm i sommerferien er noget for jer, så udfyld kontaktformularen herunder – eller kontakt os på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Også gerne som sms på ovenstående nummer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klar til at rejse grønt med os?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked så snart nye rejser og temaer bliver tilføjet

Bliv inspireret

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler ingen personidentificérbar data på dig som besøgende, men når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik