Glamping på Tåsinge

Apr - Sep

Danmark

2+ nætter

Glamping / Telt

I luksustelt på Tåsinge – med hele Sydfyns charme om hjørnet. Sydfyn og ørene omkring er et af de smukkeste steder i Danmark. Her er højt til himlen, smukke landskaber og en sød og imødekommende lokalbefolkning plus masser af spændende udflugtsmål.

På Tåsinges nordvestlige kyst, som er et meget lidt besøgt stykke Danmark, ligger der nogle smukke og rummelige telte. De ligger enten på engen eller i skoven, de har egen strand, der er adgang til super faciliteter som sauna, dampbad og et stort varmtvandsbassin – og det hele sælges som ‘all inclusive’, dvs. med 3 daglige måltider inkluderet. Tåsinge er ‘Glamping deluxe’, når man gerne vil have det bedste …

Dette vidunderlige sted har – og byder på – alt hvad hjertet begærer. Og i opholdet er det hele inkluderet. Teltene er store og rummelige, og er indrettet med dejlige, komfortable senge plus dyner, hovedpuder og tæpper. I cafeen serveres alle måltider, og alt hvad der bliver præsenteret er lavet af gode – og så vidt muligt – lokale råvarer. Det hele er økologisk, gluten- og sukkerfrit fra start til slut. Stedets tilknyttede Michelin-kok præsenterer til sæsonen et 3-linjers menuprogram: plantebaseret, vegetar eller viking. Så her findes noget for enhver smag, og menuerne er tilberedt med største omhu, kan vi godt garantere. Man kan indtage sine måltider både indendørs og udendørs, det afgøres af vejret!

I tilknytning til cafeen ligger det store wellness-hus, som indeholder omklædningsrum (der også huser toilet- og badefaciliteter), sauna, dampbad, det store varmtvandsbassin samt en større gymnastiksal med tilhørende redskaber, som kan benyttes efter aftale. Hver morgen kan man deltage i fælles træning, hvis man vil. Hver aften vil der være tilbud om et wellness-arrangement, som f.eks. kan være saunagus. Området hvor campen ligger har egen strand, som selvfølgelig kan benyttes døgnet rundt.

Når man ankommer til campen, bliver man udstyret med et lille kit, som indeholder håndklæde, pandelampe, et par hjemmestrikkede sokker m.m., som kan benyttes under hele opholdet.

Prisen for glamping på Tåsinge er kr. 2.745 pr. nat pr. person.

Generel information

Bookinger af glamping på Tåsinge skal betales ved fakturering. Dvs. hele bookingen betales med det samme, og ikke først som depositum og så et senere restbeløb. Den Grønne Rejse-garanti gælder selvfølgelig stadig (se på forsiden).

Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at få arrangeret transporten til og fra Tåsinge. Vi anbefaler, at man tager toget til Svendborg, hvorfra man kan cykle til campen (ca. 10 km.). Man kan medbringe sin egen cykel i toget eller man kan leje en cykel i Svendborg meget tæt på stationen. Man kan også leje en bil dér, hvis man tænker, at man gerne vil lidt længere væk og rundt på Sydfyn eller øerne, når man er der.

Den Grønne Rejse samarbejder med GreenMobility, som tilbyder elbilleje i både København og Århus. Vi har aftaler som inkluderer hhv. 3 eller 7 døgn. Hos GreenMobility kan man leje elbiler med ‘long range’, som kan køre op til ca. 250 km. på en opladning, og der findes en ladestation centralt i Svendborg. Biler fra GeenMobility kan altid oplades gratis hos e-on. Der kan også oplades på resortet, dog med et lidt langsomt anlæg, men det er rigeligt, hvis bilen f.eks. lader over natten.

Træning hver morgen er et must, når man er på Tåsinge. Herudover tilbydes massage, akupunktur og fysioterapi mod betaling. Evt. behandlinger skal forudbestilles hjemmefra, af hensyn til logistik/koordinering med behandlerene (hvis alle gæster ønsker behandling, men først bestiller ved ankomst, kan det ikke planlægges ordentligt). Kontakt Den Grønne Rejse for bestilling, hvis det ønskes. Prisen pr. behandling er kr. 650, og der afsættes 1 time til hver behandling.

Hvis man gerne vil på udflugt, så byder både Sydfyn, Tåsinge og ikke mindst Langeland på masser af interessante steder. I flæng kan nævnes Egeskov Slot, Gorilla Park (klatrepark) udenfor Svendborg, Valdemar Slot, Troenses hyggelige bindingsværkhuse og havn, Ristinge Strand, Tranekær Gods, Rudkøbings gamle bydele, restaurant KA’OS i Lohals, eller det store velkendte fiskebord på Bagenkop Kro. Og hvis vejret er i top, så er man selvfølgelig på stranden og nyder et dyp i Svendborgsund.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Klar til at rejse grønt med os?

Bestil direkte

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler ingen personidentificérbar data på dig som besøgende, men når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik