Glamping i Nordjylland

Apr - Sep

Danmark

2+ nætter

Glamping / Telt

Lige nord for Limfjorden – og med Kattegat som nærmeste nabo – ligger dette fantastiske sted. Her er meget højt til loftet, rå natur, stilhed og hygge. Enge, skov, strand, vand og to søde værter som sørger for alt det praktiske. Hvad mere kan man ønske sig?

Lige nord for Hou (som igen er lige nord for Hals – dér hvor Limfjorden løber ud i Kattegat) har Lisanne og Karina skabt et helt magisk sted, som skal opleves. Her er masser af komfort i de store og rummelige telte med rigtige senge, dyner og puder. Her er ingen elektricitet, men bare fuldstændig fred og ro. Lisanne og Karina har styr på alle telte og udstyr, så her er det blot at læne sig tilbage og puste helt ud.

Området omkring Hou og de flotte telte byder på mange oplevelser. Stranden ligger ca. 2 km. væk, skoven er lige uden for døren, og hvis man har brug for lidt by, så ligger Hals ca. 10 km. væk og Aalborg ca. 35 km. væk.

Transport til Nordjylland
Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at få arrangeret transporten til og fra Hou. Vi anbefaler, at man tager toget til Aalborg, hvorfra man kan cykle til Hou (ca. 35 km.). Man kan medbringe sin egen cykel i toget eller man kan leje en cykel i Aalborg. Vi samarbejder med en cykeludlejning i Aalborg, som er leveringsdygtig i mange slags cykler. Almindelige city-bikes, mountainbikes, e-bikes og også tandemcykler (både alm. men også tandemcykler til barn/voksen). Man kan også leje en bil i Aaborg, hvis man tænker, at man gerne vil lidt længere væk og måske mere rundt i regionen, når man er der.

Den Grønne Rejse samarbejder med GreenMobility, som tilbyder elbilleje i både København og Århus. Vi har aftaler som inkluderer hhv. 3 eller 7 døgn. Hos GreenMobility kan man leje elbiler med ‘long range’, som kan køre op til ca. 250 km. på en opladning, og der findes ladestationer i hhv. Hals og Ulsted (begge steder ca. 10 km. væk). Biler fra GeenMobility kan altid oplades gratis hos e-on.

Stranden ud mod Kattegat

Div. information

Priser er gældende for 2 pers. /nat inkl. morgenmad.

Uge 17-24
Hverdag: DKK 1295,- /nat
Weekend*: DKK 1495,- /nat
Uge 25 – 33
Fast pris alle dage: DKK 1595,- /nat
Uge 34 – 39
Hverdag: DKK 1295,- /nat
Weekend*: DKK 1495,- /nat

Der er mulighed for op til 2 ekstra opredninger i hvert telt. DKK 250 pr. seng /nat. inkl. morgenmad.

Bookinger af glamping i Nordjylland skal betales ved fakturering. Dvs. hele bookingen betales med det samme, og ikke først som depositum og så et senere restbeløb. Den Grønne Rejse-garanti gælder selvfølgelig stadig (se på forsiden).

I opholdet er inkluderet den store, lokale morgenmad. Lisanne og Karina bringer hver morgen fyldte kurve rundt til alle telte, kurve som indeholder friskbagte boller, ost, honning, pølse og meget andet godt. Og også de nylagte æg, som man selv tilbereder over den sagte ild. Det samme glæder kaffe og te. I forhold til frokost og middagsmad, så skal man selv stå for det. Enten over bålet eller måske i Hou eller Hals, hvor der er der flere muligheder for at spise, hvis ikke man selv vil købe ind og benytte sit ‘eget’ bålsted. Det bør man prøve mindst en gang i løbet af sit ophold. Og mindst en gang i løbet af sit ophold, skal man lave de berømte bål-pandekager. Måske verdens bedste? Opskriften er hemmelig, men de smager FANTASTISK. De øvrige faciliteter på stedet omfatter selvfølgelig både toiletter og udendørsbade. Alle råvarer er selvfølgelig økologiske, og alt er – stort set – lokalt. Også de farverige æg, som stedets høns producerer og leverer hver morgen …

Alle telte er omgivet af rå natur. Her er skove, strande og enge, hvor det er oplagt at tilbringe mange timer med små-ture rundt i området. Hvis man gerne vil cykle rundt, så tilbyder stedet udlejning af alm. cykler. Man kan også leje SUP’er, som kommer i rygsække, så de let kan medbringes til stranden. Og så siger vi det bare lige en gang til: bålpandekager!

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Klar til at rejse grønt med os?

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler ingen personidentificérbar data på dig som besøgende, men når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik