Eden Lodge midt i Paris

Sep - Dec

Paris

Fleksibelt

Hotel

Eden Lodge er et Green Globe certificeret CO2 neutralt Hotel midt i Paris. En skøn grøn oase af ro og æstetik.  Nyd togturens muligheder for hygge og samvær, før du udforsker Paris.

Priser fra:

2 voksne - 5 dage/4 overnatninger

2 voksne

13.900 kr.

Togrejse Danmark - Paris t/r. med dagstog i hver retning

4 overnatninger på Hotel Eden Lodge i Paris

Morgenmad på hotellet

2 voksne + 2 børn - 5 dage/4 overnatninger

2 voksne + 2 børn

16.500 kr.

Togrejse Danmark - Paris t/r. med dagstog i hver retning

4 overnatninger på Hotel Eden Lodge i Paris

Morgenmad på hotellet

Bæredygtighed

Eden Lodge Pris er et Green Globe certificeret hotel, hvor man tænker grønt. Da hotellet blev bygget i 2015 arbejdede man med bæredygtigt træ, og man indsatte små og lave badekar samt vandbesparende toiletter. Der er tænkt i isolering og LED lys for at mindske varme- og elektricitetsforbrug. Hotellet opvarmes med bæredygtige træpiller for en CO2-neutral opvarmning, ligesom solceller leverer hotellets strøm.

 

Hotel og værelser

Alle værelser er hyggeligt og individuelt indrettet. Her finder du både små intime dobbeltværelser, men også større værelser med plads til familien. Der er mulighed for at nyde morgenmaden i hotellets hyggelig fællesstue. Her er Fairtrade te og kaffe, frugt, juice og brød m.m. på morgenbordet. 

Området

Umiddelbart ligner hotellet noget der kunne ligge midt ude i naturen. Eden Lodge er en grøn lille boble, der bringe roen og naturen til det livlige Paris. Hotellet ligger i det hippe og mangfoldige 11. arrondissement. Tæt på restauranter, barer og shopping muligheder. Der er ikke langt til metroen og det er let at komme rundt til byens mange museer og seværdigheder. På hotellet er der mulighed for at låne cykler, hvis man ønsker at udforske byen på to hjul.

 

Togrejsen

Når du rejser med toget får du tiden forærende. Tid til en god bog, en god samtale eller et godt spil kort. Det er tid til at være ”lige her – lige nu” – sammen med dem du rejser med. 

Der er afgang fra KBH omkring kl 7.30 med skift på Hamburg Hauptbahnhof og Karlsruhe Hauptbahnhof, inden ankomst til Paris omkring kl. 20.45. Efter skiftet i Hamburg har du mulighed for at købe mad i bistro- eller restaurantvogn på resten af turen til Paris Est. 

Klar til at rejse grønt med os?

Generel information

Alle leverandører er 100 % på forkant med udviklingen og situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndigheders retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse forudsætter, at alle gæster er klar over, at COVID-19/corona ikke er udryddet, og fortsat er en faktor, som påvirker mulighederne for at indrejse og opholde sig i forskellige lande.

Det er alle gæsters eget ansvar, at de opfylder de indrejseregler, som de enkelte lande eller regioner fastsætter. På den baggrund kan Den Grønne Rejse ikke holdes ansvarlig, hvis man som gæst bliver nægtet indrejse pga. manglende bevis for overholdelse af gældende indrejseregler (f.eks. til lande med krav om vaccination, hvis man ikke er vaccineret). 

Opdateret 11. november 2021

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik