Berlin på den grønne måde

Hele året

Tyskland

2+ nætter

Hotel

Berlin kan en masse – også på den grønne måde. Og Guldsmeden Lulu ligger præcis, hvor det skal. Det er dansk-ejet, det er bæredygtigt, og fra denne sommer kan du komme sovende frem og tilbage med direkte nattog fra Høje Taastrup. Hvor grønt og fedt kan det blive?

Priser fra 2.425 kr./pers.

Guldsmeden Lulu ligger midt i pulserende Berlin i nærheden af Tiergarden og Brandenburger Tor. Faktisk fuldstændigt perfekt og i gå-afstand til mange af de spændende og interessante steder, som Tysklands hovedstad byder på. Her er historie, shopping og gastronomi lige om hjørnet.

Guldsmeden Lulu har 81 værelser, og ligger i en gammel ejendom fra 1850’erne. Her er mange slags værelser at vælge imellem. Almindelige dobbeltværelser, større dobbeltværelser – og også store familieværelser med op til 5 senge. Og endda også værelser med egen gynge, som alle, der bor i disse værelser, er mega begejstrede for.

På Guldsmeden Lulu er der en masse kærlighed for alle detaljer. Alle værelser har trægulve, vintage lænestole, unikke kunstværker, havskaller, håndlavede lamper fra Bali, bæredygtige egetræsmøbler og marokkanske fliser og økologiske produkter på badeværelserne.

Hotellet har en dejlig gårdhave, hvor man kan slappe af og nyde lidt fred og ro.

Restaurant Sæson er stor på smag. Enkel og rigelig, rustik og lækker. Menuen består af bedste kvalitet og bæredygtigt indkøbt friske ingredienser, kærligt dyrket af flere små  hovedsagelig lokale leverandører. Hotellet søger altid nye måder og teknikker til at eliminere madspild på og de prøver at skabe nye spændende ting med rester.

Hotellet bidrager til miljømæssig bæredygtighed så meget som de kan. Her bliver genbrugt og brugt glas-sugerør, vintage møbler, bæredygtige materialer som egetræ, rattan og bambus, vifter i loftet til at reducere vores energiforbrug, møbler og boutique stentøj fra Bali og økologiske produkter til badeværelserne.

Og selvfølgelig er her cykler, så man kan cykle byen tynd.

Blandet information

Transporten med nattoget foregår i liggekupeer, som KUN sælges som hele kupeer. Dvs. at man køber sin ‘egen’ kupe, uanset hvor mange man rejser sammen. Dette pga. den øjeblikkelige situation med /coronaCOVID-19. I en kupe kan der være op til 6 personer. Som et eksempel er prisen for 4 personer (2 voksne + 2 børn under 12 år) i samme kupe og i et familieværelse på hotellet i 2 nætter kr. 9.700 i juli måned. Hvis man rejser sammen som 2 par (altså 4 personer), og bor på hotellet i 2 standard dobbeltværelser, så er prisen pr. par kr. 5.500 – også for 2 nætter og med morgenmad inkluderet.

På hotellet er der mange typer værelser , og der er mange forskellige familie- og parsammensætninger. Kontakt os og lad os regne ‘din eller jeres’ pris ud, hvis du eller I gerne vil afsted på grøn tur til Berlin.

En stor fordel ift. transporten og opholdet i Berlin er, at toget ankommer til Berlin om morgenen og afgår om aftenen. Så med 2 nætter på hotellet får man reelt 3 fulde dage i skønne Berlin. Og toget kører dagligt i perioden mellem d. 27/6 og d. 5/9.

Inkluderet

Nattog t/r. mellem Høje Taastrup og Berlin Hbf. i egen liggevognskupe

2 nætter på Guldsmeden Lulu

Økologisk morgenmad

Klar til at rejse grønt med os?