Berlin på den grønne måde

Jun - Sep

Tyskland

Fleksibelt

Hotel

Berlin kan en masse – også på den grønne måde. Og Guldsmeden Lulu ligger præcis, hvor det skal. Det er dansk-ejet, det er bæredygtigt, og fra denne sommer kan du komme sovende frem og tilbage med direkte nattog fra Høje Taastrup. Hvor grønt og fedt kan det blive?

Guldsmeden Lulu ligger midt i pulserende Berlin i nærheden af Tiergarden og Brandenburger Tor. Faktisk fuldstændigt perfekt og i gå-afstand til mange af de spændende og interessante steder, som Tysklands hovedstad byder på. Her er historie, shopping og gastronomi lige om hjørnet.

Guldsmeden Lulu har 81 værelser, og ligger i en gammel ejendom fra 1850’erne. Her er mange slags værelser at vælge imellem. Almindelige dobbeltværelser, større dobbeltværelser – og også store familieværelser med op til 5 senge. Og endda også værelser med egen gynge, som alle, der bor i disse værelser, er mega begejstrede for.

På Guldsmeden Lulu er der en masse kærlighed for alle detaljer. Alle værelser har trægulve, vintage lænestole, unikke kunstværker, havskaller, håndlavede lamper fra Bali, bæredygtige egetræsmøbler og marokkanske fliser og økologiske produkter på badeværelserne.

Hotellet har en dejlig gårdhave, hvor man kan slappe af og nyde lidt fred og ro.

Restaurant Sæson er stor på smag. Enkel og rigelig, rustik og lækker. Menuen består af bedste kvalitet og bæredygtigt indkøbt friske ingredienser, kærligt dyrket af flere små  hovedsagelig lokale leverandører. Hotellet søger altid nye måder og teknikker til at eliminere madspild på og de prøver at skabe nye spændende ting med rester.

Hotellet bidrager til miljømæssig bæredygtighed så meget som de kan. Her bliver genbrugt og brugt glas-sugerør, vintage møbler, bæredygtige materialer som egetræ, rattan og bambus, vifter i loftet til at reducere vores energiforbrug, møbler og boutique stentøj fra Bali og økologiske produkter til badeværelserne.

Og selvfølgelig er her cykler, så man kan cykle byen tynd.

Priser (fra-priser)

Familie-pakke

2 voksne + 2 børn under 12 år i et Family Superior Room

Kr. 9.600

Se info nedenfor.

Par-pakke

2 voksne (som ikke behøver at være et par) i et Sky Room

Kr. 7.900

Se info nedenfor.

Par-pakke

2 voksne (som ikke behøver at være et par) i et Sky Room

Kr. 4.100

OBS - alm. siddepladser i toget.

Inkluderet

Nattog t/r. mellem Høje Taastrup og Berlin Hbf. i egen liggevognskupe

Ophold i 2 nætter på Guldsmeden Lulu, Berlin

Økologisk morgenmad i hotellets restaurant

Blandet information

Transporten med nattoget foregår i liggekupeer, som KUN sælges som hele kupeer. Dvs. at man køber sin ‘egen’ kupe, uanset hvor mange man rejser sammen. Dette pga. den øjeblikkelige situation med corona/COVID-19. I en kupe kan der være op til 6 personer.

På hotellet er der mange typer værelser , og der er mange forskellige familie- og parsammensætninger. Kontakt os og lad os regne ‘din eller jeres’ pris ud, hvis du eller I gerne vil afsted på grøn tur til Berlin.

Man kan godt købe siddepladser til toget, hvis man ikke vil købe en hel kupe. Det er billigere, men selvfølgelig også mindre komfortabelt. Kontakt os for priser på siddepladser, hvis man ønsker dette.

En stor fordel ift. transporten og opholdet i Berlin er, at toget ankommer til Berlin om morgenen og afgår om aftenen. Så med 2 nætter på hotellet får man reelt 3 fulde dage i skønne Berlin. Og toget kører dagligt i perioden mellem d. 27/6 og d. 5/9.

Toget afgår fra Høje Taastrup kl. 22.45 og ankommer til Berlin Hbf. kl. 08.52. På hjemturen afgår toget igen fra Berlin Hbf. kl. 19.02 og er retur i Høje Taastrup kl. 06.38. Toget standser ikke ved andre stationer i Danmark, men vi arrangerer gerne tilslutninger med DSB.

Lulu Berlin ligger ca. 3 km. fra Berlin Hauptbahnhof. Hvis man går turen ad den mest direkte rute, så kommer man forbi Rigsdagen, Brandenburger Tor, det store mindesmærke for de dræbte jøder under 2. verdenskrig samt Potsdamer Platz. En hel sightseeingtur i sig selv. Hvis man ikke vil gå, så kører busrute M85 direkte fra banegården til hotellet, og har afgang ca. hver 10. minut.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Klar til at rejse grønt med os?

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler ingen personidentificérbar data på dig som besøgende, men når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik