Berlin i efterårsferien

Okt

Tyskland

4+ nætter

Hotel

Nyd skønne Berlin i efterårsferien!

Fredag aften d. 15. oktober til torsdag morgen d. 20. oktober.

Med 4 overnatninger på hotel ender du med 5 dage til at nyde og udforske Berlin.

Berlin efterårsferien

Nattog til Berlin

Du rejser med nattoget til Berlin fra Høje Taastrup station med afgang fredag d. 15. oktober kl  22.45. Med egen liggekupe kommer du sovende til Berlin og er klar til at gå i lag med byen lørdag morgen. 

Din hjemrejse er onsdag d. 20. oktober kl. 20.20, igen med egen liggekupe. Den sene afgang giver dig mulighed for at bruge hele onsdagen i byen. 

Hotel Guldsmeden Lulu

Det bæredygtige hotel Guldsmeden Lulu ligger midt i pulserende Berlin i nærheden af Tiergarden og Brandenburger Tor. Faktisk fuldstændigt perfekt og i gå-afstand til mange af de spændende og interessante steder, som Tysklands hovedstad byder på. Her er historie, shopping og gastronomi lige om hjørnet.

Hotellet bidrager til miljømæssig bæredygtighed så meget som de kan. Her bliver genbrugt og brugt glas-sugerør, vintage møbler, bæredygtige materialer som egetræ, rattan og bambus, vifter i loftet til at reducere vores energiforbrug, møbler og boutique stentøj fra Bali og økologiske produkter til badeværelserne.

Og selvfølgelig er her cykler, så man kan cykle byen tynd.

Mange typer værelser

Guldsmeden Lulu har 81 værelser, og ligger i en gammel ejendom fra 1850’erne. Her er mange slags værelser at vælge imellem. Almindelige dobbeltværelser, større dobbeltværelser – og også store familieværelser med op til 5 senge. Og endda også værelser med egen gynge, som alle, der bor i disse værelser, er mega begejstrede for.

På Guldsmeden Lulu er der en masse kærlighed for alle detaljer. Alle værelser har trægulve, vintage lænestole, unikke kunstværker, havskaller, håndlavede lamper fra Bali, bæredygtige egetræsmøbler og marokkanske fliser og skønne, økologiske produkter på badeværelserne.

Hotellet har en dejlig gårdhave, hvor man kan slappe af og nyde lidt fred og ro.

Restaurant

Restaurant Sæson er stor på smag. Enkel og rigelig, rustik og lækker. Menuen består af bedste kvalitet og bæredygtigt indkøbt friske ingredienser, kærligt dyrket af flere små  hovedsagelig lokale leverandører. Hotellet søger altid nye måder og teknikker til at eliminere madspild på og de prøver at skabe nye spændende ting med rester.

 

Priser (fra-priser) for rejser i efterårsferien - kontakt os for andre perioder

Efterårs-familie-pakke

2 voksne + 2 børn under 12 år

Kr. 9.900

Se info nedenfor.

Efterårs-par-pakke

2 voksne

Kr. 4.600

Se info nedenfor.

Klar til at rejse grønt med os?

Inkluderet

Nattog t/r. mellem Høje Taastrup og Berlin i egen liggevognskupe (for familiepakken, par-pakken er udregnet med siddepladser).

Afgang fra Høje Taastrup d. 15/10 kl. 22.45 og ankomst samme sted d. 21/10 kl. 06.30 (OBS - tider kan ændres en smule)

Ophold i 4 nætter på Guldsmeden Lulu, Berlin. Som familie i et 'Family Superior Room' og som par i et 'Standard Room'. Opgradering kan tilkøbes efter ønske.

Økologisk 'french breakfast' i hotellets restaurant (croissant + kaffe/te)

Blandet information

Transporten med nattoget foregår i liggekupeer, som KUN sælges som hele kupeer. Dvs. at man køber sin ‘egen’ kupe, uanset hvor mange man rejser sammen. Dette pga. den øjeblikkelige situation med corona/COVID-19. I en kupe kan der være op til 6 personer. Efterårs-par-pakke-prisen er beregnet med transport på siddepladser for 2 personer. Hvis det ønskes, kan man godt købe en kupe til bare 2 personer. Ønsker man at rejse 2 personer i egen kupe, så er prisen kr. 8.500.

På hotellet er der mange typer værelser , og der er mange forskellige familie- og parsammensætninger. Kontakt os og lad os regne ‘din eller jeres’ pris ud, hvis du eller I gerne vil afsted på grøn tur til Berlin

En stor fordel ift. transporten og opholdet i Berlin er, at toget ankommer til Berlin om morgenen og afgår om aftenen. Så med 4 nætter på hotellet får man reelt 5 fulde dage i skønne Berlin.

Lulu Berlin ligger ca. 3 km. fra Berlin Hauptbahnhof. Hvis man går turen ad den mest direkte rute, så kommer man forbi Rigsdagen, Brandenburger Tor, det store mindesmærke for de dræbte jøder under 2. verdenskrig samt Potsdamer Platz. En hel sightseeingtur i sig selv. Hvis man ikke vil gå, så kører busrute M85 direkte fra banegården til hotellet, og har afgang ca. hver 10. minut.

Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Alle rejser kan – indtil videre – afbestilles op til 30 dage inden afrejse. Dette uden spørgsmål eller krav om dokumentation for sygdom eller andet fra vores side. Indenfor 30 dage før afrejse er vores normale betingelser gældende.

Skulle en destination eller et område gå til ‘rød’ på Udenrigsministeriets hjemmeside, vil vi aflyse en given rejse og med det samme tilbagebetale evt. indbetalte beløb.

Privatlivsindstillinger

Den Grønne Rejse ApS indsamler data om din adfærd på vores side med Google Analytics, og når du bruger enkelte features på vores hjemmeside skal du give os og vores tredjeparter (Mailchimp, Google og Zapier) lov til at opbevare og håndtere dine oplysninger midlertidigt. Er det i orden?

Læs vores generelle privatlivspolitik