REJSER MED INDHOLD

Tag afsted med Den Grønne Rejse, og bliv klogere på et emne, som har din interesse
– og mød samtidig en interessant person, som ved noget om emnet.

Yoga i Sverige med mette peoples

Mette Peoples er uddannet Yin Yoga Teacher hos Victor Chng, og har praktiseret yoga igennem mange år. “For mig giver det utrolig god mening at kombinere Yin Yoga med Mindfulness, da begge er meget virkningsfulde redskaber, der virkelig kan hjælpe med at forebygge sygdomme som fx. stress, angst og  depression” siger Mette, der er med som lærer og instruktør på denne rejse til Sverige.

Turen vil er fra d. 1. november til d. 8. november.

BLIV KLOGERE PÅ ET EMNE

Tag afsted med Den Grønne Rejse, og bliv klogere på et emne, som har din interesse. Og mød samtidig en interessant person, som ved noget om emnet. Vi vil fortløbende forberede og sammensætte rejser med et varieret og forskelligt indhold, og alle rejserne vil blive præsenteret her på siden.

Rejserne bygges rundt om et emne og om en person, som besidder kompetencer og viden om netop det specielle emne. Ideen er den simple, at vi sammensætter en rejse et sted hen, som vi aftaler med hovedpersonen. Hovedpersonen deltager på rejsen, hvor han/hun øser ud af sin viden undervejs– samtidig med at I besøger, for temaet, interessante steder, eller steder med relevans for det valgte emne.

Flere rejser er i støbeskeen, og de vil løbende blive præsenteret her.

Vil du med på en rejse?

NYHEDSBREV

Ja tak,

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?