GRØNNE REJSER MED INDHOLD

Tag afsted med Den Grønne Rejse, og bliv klogere på et emne eller noget, som har din interesse
– og mød samtidig en (eller flere) interessant(e) person(er), som ved eller kan noget om emnet.

keramik på mols med louise gaarmann

Tag med på denne fantastiske tur til skønne Mols, og få udlevet dine kreative evner i det bedste selskab i de skønneste omgivelser, hvor Mols og Sølballegaard er rammerne. Keramiker Louise Gaarmann instruerer og forklarer, og tager alle med til en afsluttende te-ceremoni, hvor der dækkes op med egen keramik.

Datoer for turen er klar lige om lidt.

surfcamp i thy

Kom med til magiske Thy sammen med JENTER PÅ EVENTYR. Her er surf-undervisning, yoga, strandrens, vandring i Nationalpark Thy, mad over bål – og en masse grin og hyggeligt samvær.

Datoerne er fra d. 2. september til d. 6. september.

BLIV KLOGERE PÅ ET EMNE

Tag afsted med Den Grønne Rejse, og bliv klogere på et emne, som har din interesse. Og mød samtidig en interessant person, som ved noget om emnet. Vi vil fortløbende forberede og sammensætte rejser med et varieret og forskelligt indhold, og alle rejserne vil blive præsenteret her på siden.

Rejserne bygges rundt om et emne og om en person, som besidder kompetencer og viden om netop det specielle emne. Ideen er den simple, at vi sammensætter en rejse et sted hen, som vi aftaler med hovedpersonen. Hovedpersonen deltager på rejsen, hvor han/hun øser ud af sin viden undervejs– samtidig med at I besøger, for temaet, interessante steder, eller steder med relevans for det valgte emne.

Flere rejser er i støbeskeen, og de vil løbende blive præsenteret her.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?