REJSEN MED VIRKSOMHEDEN

Den Grønne Rejse tilbyder rejser, som I selv er med til at designe.
Dette gælder både transport, destination og indhold.
Alle rejser arrangeres efter jeres ønsker, drømme og behov.

En grøn rejse med virksomheden, er en oplagt mulighed for de virksomheder, som gerne vil være med til gøre noget aktivt for et bedre klima – og som gerne vil bidrage aktivt til en reduceret CO2-udledning.

Med Den Grønne Rejse tilrettelægger vi jeres rejser med toget. Det betyder, at destinationerne er lande som Sverige, Norge, Tyskland, Tjekkiet, Schweiz, Østrig eller Benelux-landene. Måske endda Italien, Frankrig, Slovenien eller Kroatien. Dvs. masser af muligheder for både kultur, natur, sport, storbyer, bjerge og vand.

Der er mulighed for at rejse om dagen, men også om natten med sove- eller liggevogne.
Vi har samlet et par eksempler som inspiration – men tilrettelægger selvfølgelig altid med baggrund i jeres ønsker og behov.

ZELL AM SEE

ØSTRIG

Soft adventure eller ski. Sommer eller vinter. Zell am See har det hele, og byen ligger smukt med søen som baggrund, og er ikke uden grund en meget populært destination.

HAMBORG

TYSKLAND

Kultur og store oplevelser. I Hamborg findes det hele i overflod, og derfor er byen et oplagt rejsemål, når rejsen ikke skal gå alt for langt væk.

BREMERHAVEN

TYSKLAND

Klima-museum og bæredygtighed. Bremerhaven ud til Nordsøen huser et ganske særligt museum om vores truede klima – og et meget grønt hotel.

LAPLAND

SVERIGE

Nordlys og spa skal opleves i det smukke Lapland, som byder sig til året rundt. Men ikke mindst i perioderne, hvor nordlyset bølger over himlen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ja tak,

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?