fbpx

Randonee i Nordnorge

Fra d. 2. maj til d. 9. maj

I det nordligste Norge, ca. 250 km. nord for polarcirklen, ligger den jomfruelige sne stadig tyk i starten af maj. Kold og klar. Tag med på en eventyrlig rejse, hvor både åndedræt, puls og offpiste-skiløb-evner bliver udfordret.

Video fra Hotel Gratangen og omegn

Randonee nord for polarcirklen

7 nætter/8 dage højt mod nord med oplevelser som mange drømmer om. Her er uberørt natur og skiløb i verdensklasse. Og en smuk togtur frem og tilbage. Læs mere her …

Rejsen til det nordlige Norge ser således ud:

Afrejse d. 2/5 fra København kl. 12.10 med toget mod Stockholm. Et hurtigt skift i Stockholm til nattoget mod Narvik. Ankomst d. 3/5 kl. 12.54 (ændringer i togtider kan forekomme pga. sporarbejde på strækningen mellem Malmø og Stockholm).

Efter ankomsten til Narvik køres op til Hotel Grantangen (ca. 30 min. kørsel), som er base, under opholdet i Nord-Norge. Efter ankomst og indkvartering skal der testes udstyr og afholdes lavineøvelse, inden den første tur ud i sneen.

De næste 4 dage går med ranonné rundt i de flotte og udfordrende fjelde – og selvfølgelig med nogle helt fantastiske nedfarter gennem den jomfruelige sne.

Hvad dagene præcist kommer til at indeholde, og hvor de enkelte ture går hen – det lader vi vejret, føret og guiderne afgøre. Men en ting er sikkert: der venter store natur- og skioplevelser oppe i de norske fjelde, og jeres guider – som alle er erfarne og rutinerede – vil finde de bedste og flotteste steder at præsentere.

Det er en forudsætning for deltagelse, at man er en øvet skiløber, og har en vis erfaring med off-piste skiløb. Denne tur er ikke for nybegyndere.

Hjemrejse fra Narvik d. 8. maj med toget mod Stockholm kl. 15.15. Igen et hurtigt skift i Stockholm og ankomst d. 9/5 kl. 15.25 i København.

Indkvartering i 5 nætter på Hotel Gratangen og 2 nætter i toget.

CO2-regnskab for denne rejse pr. person:

– Med tog: 1,4 kg.
– Med bil (diesel): 360,6 kg.
– Med tog, fly og bus: 538,2 kg.

Kilde: ecopassenger.org

Hotel Gratangen, Nordnorge

Hotel Gratangen – og området omkring

Vores base for denne tur er Hotel Gratangen, som ligger ca. 30 km. nord for Narvik. Hotellet ligger i bunden af Gratangsfjorden omgivet af fjelde og vild, uberørt natur. 

Hotellet indeholder – ud over værelserne – en restaurant og bar, en sauna og et rum, hvor udstyr og tøj kan hænge til tørre, så det er klart til næste dags udfordringer.

I restauranten serveres der mad med lokale råvarer, som i størt muligt grad er økologiske.

Området omkring hotellet er et eldorado for natur-elskere, og ikke mindst for skiløbere med hang til eventyr. Her er ingen lifter eller andre installationer, men her er til gengæld masser af uberørt sne og frisk luft i rigelige mængder. Hver morgen beslutter guiderne, hvor dagens tur skal gå hen. Og den besluttes på baggrund af vejret og snemængderne. 

Som udgangspunkt udbyder vi 12 pladser på denne afgang. I følge norsk lovgivning må en guide ikke guide flere en 6 personer af gangen, så jeres gruppe vil blive opdelt i 2 mindre grupper, når I drager ud på eventyr.

Priser fra

Som udgangspunkt sælges rejserne med ophold i delt og kønsopdelt dobbeltværelse med twin-senge (dobbeltværelse med adskilte senge), med mindre man booker som et par. I toget er der forhåndsreserveret 4 kupeer med 3 liggepladser i hver kupe.

Kontakt os for yderligere information, hvis du (eller I) har særlige ønsker til både ophold i toget og på hotellet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ja tak,

Hotel Gratangen og Nord-Norge

NYHEDSBREV

Ja tak,

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?