Motorhome i Europa

Den totale frihed på 4 hjul

Bestil et motorhome til ferien, og oplev den ultimative frihed. Her er der ingen andre end jer selv, som bestemmer, om I skal dreje til højre eller til venstre. Om I vil ud til vandet eller om I vil op i bjergene. Eller om I vil begge dele. Valget er helt og holdent jeres eget. Lej og kør afsted hjemmefra (fra Malmø som er tætteste udlejningsstation ift. Danmark) eller tag toget ud og lej et sted ude i Europa. I bestemmer selv …

Et eksempel på indretning i et motorhome

Sommer i Europa

Med et motorhome er det ligetil – I kører derhen, hvor I gerne vil. Nordpå eller sydpå. Eller vest eller øst. Europa ligger åben, og det er jer selv, som beslutter hvor turen skal gå hen.

Et motorhome er den ultimative frihed for hele familien. I kører når I har lyst. I stopper når I har lyst, og hvis I vil blive en dag mere et skønt sted, så gør I det. Melder sulten sig, så stopper I bare et smukt sted, spiser og nyder udsigten, inden turen går videre ud ad landevejen.

Alle motorhomes kan køres med almindeligt B-kørekort, og de er ikke større end de let kan manøvreres rundt, selv midt inde i store byer. Og alle er udstyret med navigation, så ingen behøver sidde med et kort i skødet, og ikke helt have styr på hvor der skal drejes. Bilerne kommer i flere størrelser fra de små til bare 2 personer og op til de større med hele 6 sovepladser. Bilerne leveres udstyret med køkkengrej, sengetøj, håndklæder m.v. – og hvis I booker hos Den Grønne Rejse leveres alle biler med BBQ (dog ikke i Kroatien og Spanien), campingstole og bord samt slutrengøring. Kontakt os, og lad os finde den – for jer – rigtige løsning.

Vi tilbyder motorhome’s på flg. destinationer:

Sverige: Malmø eller Stockholm

Norge: Oslo, Trondheim, Tromsø eller Evenes (Narvik og Lofoten)

Kroatien: Zagreb

Frankrig: Nantes

Spanien: Barcelona, Madrid eller Malaga

Storbritannien: Chester eller Glasgow/Edinburgh

Oneway-leje er muligt mellem de fleste stationer.

Udlejning i Malmø

Udlejning i Zagreb inkl. tog t/r.

Information – generelt

Der findes flere forskellige motorhome-modeller, som varierer lidt fra land til land, hvorfor der også er mange forskellige priser. Ovenstående er blot eksempler. Er du interesseret i flere oplysninger, så kontakt os gerne, så finder vi den rette løsning for dig/jer.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

SKAL DU MED?
Ring til os på +45 53 83 32 10 eller skriv en mail til os på rejsgroent@dengroennerejse.dk – så sørger vi for resten …

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?