Lapland med virksomheden

Nordlys og spa i Lapland, Sverige

Toget kører fra København direkte til Stockholm, hvor man skifter til nattoget, som kører videre op til Kiruna i det (meget) nordlige Sverige. Ankomst til Kiruna er om morgenen efter afgangen fra København dagen før. I udkanten af Kiruna ligger hotellet Camp Ripan, som byder på alt indenfor polar-aktiviteter – og en fantastisk spa. Hotellet fungerer året rundt og i alle sæsoner, sommer som vinter, forår som efterår. Blot med forskel i udbuddet af aktiviteter. Hele året byder hotellets kok på spændende og lokale retter. Kød kan vælges til eller fra efter smag.

Efterår, vinter og forår er bedst og mest oplagt, hvis man gerne vil opleve ‘det rigtige og autentiske Lapland’ med nordlys, masser af sne, ski, rensdyr og hundeslæder. Fra hotellet går man direkte ud i Laplands vilde natur, og næsten alle aktiviteter er med udgangspunkt i naturen. Og i den samiske kultur. Hvis ikke man bliver indenfor, og bruger tid i hotellets spa, som er bygget i pagt med naturen. Hotellet har flotte mødefaciliteter, og er en perfekt ramme, hvis I søger efter en grøn og anderledes oplevelse.

Priseksempel for gruppe på 15 personer med nattog t/r., ophold på Camp Ripan i 3 nætter inkl. halvpension, mødefaciliteter og spa – men uden andre aktiviteter: fra kr. 5.200 pr. person ved ophold i delt dobbeltværelse.

 

Lapland og Camp Ripan

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?