Jenter på eventyr i Thy

Kom med JENTER PÅ EVENTYR til Thy
– bo i telt, lær at surfe, rens stranden og lav mad over bål – 

Den Grønne Rejse er glad for at kunne tilbyde denne oplevelse sammen med JENTER PÅ EVENTYR. Turen går til Thy og Nørre Vorupør, hvor man bor i telt, får surf-undervisning, kommer med på strandrens og med på tur i Nationalpark Thy.

Turen er udskudt, og nye datoer bliver slået op her, når de er klar.

Program
Dag 1: Afrejse med DSB fra København kl. 10.56. Mulighed for påstigning andre steder på turen mod Snedsted i Thy, hvor toget ankommer kl. 16.09 Der skiftes i Struer undervejs. Fra Snedsted kører vi i bus til Nr. Vorupør, hvor vi ankommer ca. kl. 16.30.

Indkvartering i de allerede opsatte telte på campingpladsen. Det er store ‘dobbelt-telte’ indrettet med feltsenge. Man skal selv medbringe sovepose, men tæpper og puder forefindes.

Efter ankomst og indkvartering spiser vi samlet et sted i byen.

Dag 2: Dagen starter med morgen-yoga på stranden og måske en dukkert i Vesterhavet, inden der er morgenmad på Cafe Break.

Efter morgenmad skal vi have udleveret udstyr og gøre klar til surf-undervisning. Den står på surf hele dagen, kun afbrudt af lidt frokost midt på dagen.

Aftensmad i byen på egen hånd.

Dag 3 er ‘grøn fredag’: Efter morgen-yoga og morgenmad mødes vi på stranden foran Nordsø Akvariet. Herfra går turen med Julie (grundlægger og indehaver af ‘Strandet’ og ‘EvenThy’) først langs stranden for at finde og indsamle plastic og andet affald. Efter et par timer langs stranden slutter turen hos strandet.lab, hvor Julie vil fortælle om hendes arbejde med at rense Thys strande for plastic, og om hvordan den indsamlede plastic genanvendes. Frokost og kaffe i Julies lille cafe inden alle har et par timer på egen hånd. Vi mødes igen hos strandet.lab sidst på eftermiddagen, for at vandre ud i Nationalpark Thy, hvor der er planlagt en tur af ca. 1,5 times varighed. Efter vandring rundt i den smukke natur samles alle omkring bålet, for at spise et skønt måltid tilberedt over flammerne.

Dag 4: Vi gentager torsdagens program med surf-undervisning på stranden.

Dag 5: Dagen starter igen med morgen-yoga og morgenmad inden der er afgang fra Nr. Vorupør kl. 10.00 med bus til Snedsted, hvorfra toget afgår kl. 10.45. Ankomst tilbage til København kl. 16.03. Igen skiftes i Struer undervejs.

 

Turen til Thy er planlagt i samarbejde med JENTER PÅ EVENTYR. De siger om sig selv således:

Jenter på Eventyr er et outdoor fællesskab. Vi ønsker at vise skønheden ved at være i naturen og udforske verden gennem udendørs aktiviteter. Vi ønsker at inspirere piger og kvinder til at udforske deres fulde potentiale gennem outdoor aktiviteter. For os handler det om fællesskabet, vores passion for eventyr og en kærlighed til naturen. Vi er ikke kun en Instagram-side, ikke kun en blog, og vigtigst af alt, vi er ikke kun kvinder. Alle former, størrelser og køn er velkomne til at deltage med os i jagten på eventyret. Uanset om du er til den hardcore vandreture i bjergene eller vil padle på den nærliggende sø, er du velkommen! 

www.jenterpaaeventyr.com / Instagram: @Jenterpaaeventyr

DR har lavet en meget fin omtale af JENTERNE, som du kan se her: www.dr.dk/mitliv/jenternes-tips-til-naturoplevelser-eventyret-er-hvad-man-goer-det-til

STRANDET er en lille miljøvirksomhed, der arbejder for at sætte fokus på plastforurening. Deres primære aktivitet er at indsamle plastikaffald, der skyller i land langs den jyske vestkyst, specielt i Thy.

EVENTHY planlægger og arrangerer vandreture i Nationalpark Thy, som igennem millioner af år er skabt af havet, vinden, sand og salt. Det er Danmarks første og vildeste nationalpark. Og alle er vilde med den!

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes. Det gælder både ifm. transporten til og fra Vorupør, det gælder selve opholdet og det gælder dagen med strandrens. Afhængigt at deltagerantal KAN der forekomme ændringer i programmet, så alle forskrifter overholdes hele tiden. Det håber vi på forståelse for, hvis det måtte blive tilfældet.

Vil du med?
Hvis du vil høre mere om turene eller gerne vil bestille en tur, så kontakt Den Grønne Rejse på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?