Hamborg med virksomheden

Kultur og store oplevelser i Hamborg, Tyskland

Med direkte tog fra København til centrum af Hamborg. Fra Hamburg Hbf. er der en kort transfer til Hotel Scandic Emporio, som er beliggende lige midt i byen – i gå-afstand til langt det meste, som Hamborg byder på. Hotellet er en trendsætter for grønne hoteller i Tyskland – og selvfølgelig specielt i Hamborg og Nordtyskland. Hotellet er indrettet dejligt lyst og skandinavisk – og med en masse kunst på væggene. Her er selvfølgelig både restaurant og bar, samt nogle meget fine mødefaciliteter.

Hamborg byder på masser af kultur, og en tur i den næsten nye (fra 2017) Elbphilharmonie koncertsal er næsten et must, hvis der står kultur på ønskesedlen. Byen byder på mange interessante museer fra ‘Hamburger Kunsthalle’ og ‘Museum für Kunst und Gewerbe’ til ‘Miniatur Wunderland’ og ‘U-434’.

Priseksempel for gruppe på 15 personer med dagtog t/r., ophold på Hotel Scandic Emporio i 3 nætter inkl. morgenmad og mødefaciliteter – men uden aktiviteter: fra kr. 2.800 pr. person ved ophold i delt dobbeltværelse.

Hamborg og Scandic Emporio

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?