Grøn skiferie i Sverige

Kom med til Åre i Sverige – Nordens bedste alpine skiområde

Gennem hele 20/21 sæsonen tilbyder vi grønne skiferier til Åre. Afgang fra enten Malmø eller København
(med mulighed for tilslutning fra resten af landet)

Den Grønne Rejse tilbyder Åre som destination gennem hele den kommende ski-sæson, som starter i uge 51/52 – og som slutter med påske-ugen i uge 14. Der er fantastiske togforbindelser til Åre fra enten Malmø (direkte til Åre med Snälltoget) eller fra København (med skift i Stockholm og/eller i Malmø med SJ).

Åre

Opskriften er ganske simpel: Afsted om eftermiddagen/aftenen med ankomst til Åre dagen derpå om morgenen – og samme model når det går den anden vej. Dvs. fuld udnyttelse af både ankomst- og afrejsedag.

I Åre arbejder vi sammen med 2 hoteller: Holiday Club og Copperhill Mountain Lodge. Ud over disse hoteller har vi adgang til et væld af lejligheder og hytter, hvis I hellere vil bo sådan. Som udgangspunkt foreslår vi hotellerne, da både beliggenhed og service her er væsentligt bedre end i både hytter og lejligheder. Vi har besøgt hotellerne, og kender kvaliteten og deres niveau af service.

I hytter og lejligheder kan kvaliteten være svingende, men der kan selvfølgelig være penge at spare, hvis man er ok med det, og blot ønsker at komme på ski – og måske selv stå for al mad og praktiske gøremål. Og det skal siges, at hytter og lejligheder kommer på alle niveauer fra meget ‘basic’ til høj klasse. Og også med forskellig beliggenhed rundt omkring i hele området med god eller mindre god placering ift. lifter, indkøb m.m.

Området er utroligt varieret med pister af alle sværhedsgrader, og det er godt forbundet, så uanset om man er en rutineret og erfaren skiløber eller om man er nybegynder, så er der udfordringer og fantastiske muligheder. Der er selvfølgelig mulighed for skiskole – både for de øvede men måske specielt for nybegyndere. Og det gælder alle aldre!

Hotel Holiday Club, Åre

Hotel Holiday Club ligger super bekvemmeligt i samme bygning som Åre Station. Og med en fantastisk udsigt til både bjergene og over søen. Ved ankomst til stationen skal man bare lige en tur op over skinnerne, så står man i receptionen på hotellet. Hotellet har et stort udbud af muligheder. Bl.a. et kæmpe pool- og spa område, en dejlig vegetar restaurant med et stort udvalg af grønne retter (kød og fisk tilbydes også), skishop i receptionen, skikælder og tilmed en lille kiosk. Skibussen kører lige foran hotellet ud til de forskellige områder, som Åre-området består af. Værelserne er dejlige og ganske store, og kommer i mange udgaver. Med andre ord er det hele her samlet på et sted, og Holiday Club er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk uge på ski i Sverige. 

Som alternativ til Holiday Club anbefaler vi Copperhill Mountain Lodge, hvis man ønsker et mere luksuriøst ophold i Åre. Hotellet ligger i Bjørnen (lidt øst for selve Åre by), og tilbyder ski in/ski out med egen lift lige til døren. Herudover er hotellet af højere standard hvad angår både indkvartering, indretning og restaurant. I Åre får man det ikke bedre end her.

Copperhill Mountain Lodge, Åre

Om priser

Den viste pris ovenfor er udregnet på baggrund af de oplyste faktorer. Sådan ser alle familier eller grupper ikke ud, da det jo selvfølgelig varierer fra familie til familie eller fra gruppe til gruppe – eller hvis man f.eks. bare rejser som et par. Og måske et medlem af et selskab ikke har brug for et liftkort? Der er masser af varianter, og vi regner selvfølgelig gerne på lige præcis den løsning som passer til jer. Eller måske bare til dig. Til sammenligning kan oplyses, at en uge i Åre på samme vilkår som ovenstående, blot med SJ via Stockholm i uge 7 (vinterferien) koster fra kr. 34.100.

Vi regner altid gerne en pris ud til dig og jer – bare kontakt os!

Hvornår?

Sneen ligger i Åre gennem hele vinteren. Men sæsonen starter typisk med jule-ugen og slutter med påske-ugen. Så find den uge eller de dage, som passer jer bedst, og lad os sætte en skøn skiferie sammen til jer. Både Snälltoget fra Malmø og SJ fra København kører mod Åre hver onsdag og lørdag – og retur hhv. torsdag og søndag. Det giver mulighed for 3 nætter, 4 nætter eller 7 nætter – eller mere, hvis man gerne vil være lang tid på ski. Og husk på at man altid ankommer om morgenen og rejser retur om aftenen. Dvs. at man får fuld udnyttelse af både ankomst- og afrejsedag.

CO2-regnskabet

– Fly og bil (transfer fra lufthavnen): 244,5 kg. pr. person pr. vej – totalt 489,0 kg.
– Bil (mellem størrelse, diesel): 42,1 kg. pr. person pr. vej – totalt 84,2 kg.
– Tog: 5,0 kg. pr. person pr. vej – totalt 10,0 kg.

Kilde: ecopassenger.org

Kunne du godt tænke dig en tur til Åre?

Ring til os på +45 53 83 32 10 eller skriv en mail til os på rejsgroent@dengroennerejse.dk – så sørger vi for resten …

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?