Grøn skiferie i Østrig

Tag toget fra Danmark – direkte til Østrig 

Østrig er for mange danskere indbegrebet af hyggelig skiferie. Nu kan du gøre det grønnere end nogensinde før, da Snälltåget i ugerne 6, 7, 8, 9 og 10 kører direkte fra Malmø via Høje Taastrup, Odense, Kolding og Padborg direkte til stationen i Zell am See. Meget lettere bliver det ikke, og heller ikke mere sikkert ift. corona/COVID-19, da vi kun sælger rejser med en kupe pr. familie/gruppe.

Snälltåget

Det super hyggelige og familievenlige Hotel Stadt Wien ligger skønt, lidt hævet op over selve Zell am See med udsigt til de smukke sneklædte bjerge. Hotellet gennemgik en stor renovering for et par år siden, og denne sommer er hele pool- og spaområdet blevet moderniseret bl.a. med Zell am See’s største udendørs pool, som via jordvarme er opvarmet, så den kan bruges hele vinteren. Hotel Stadt Wien er et paradis for børnene. Her er plads til alle størrelser, og der er mange kroge rundt omkring, hvor der kan leges, spilles m.m.. I hotellets kælder er der indrettet et legerum med masser af legeting. Maden på Stadt Wien er et kapitel for sig. Her bruges næsten udelukkende lokale produkter, og hotellet er vidt berømt for sin overdådige salatbuffet og (for de mindste) al den is man kan spise. Hotellet er familieejet, og værtsparret Christine og Klaus er tilstede hele tiden for at sikre, at alle er vel tilpas. Fra hotellet er der to muligheder for at komme på ski. Fra P-pladsen kan man gå op ad en lille sti – så står man på pisten. Eller man kan tage skibussen, som holder lige foran hotellet. Lettere bliver det ikke. Skileje bestiller man hjemmefra, og når man ankommer, står det hele klart i hotellets skikælder. Heller ikke her bliver det lettere.

Hotel Stadt Wien

Skiområdet Zell am See/Saalbach-Hinterglemm er blandt Europas største, efter de blev linket sammen sidste år. De to områder byder nu tilsammen på 408 km. piste, hvilket giver masser af muligheder og hel-dags-ski-udflugter rundt i områderne. Til Zell am See hører gletscherområdet Kaprun med. Man kan vælge ‘kun’ at købe liftkort til Zell am See/Kaprun eller til det helt store sammenhængende område, som altså nu inkluderer Saalbach-Hinterglemm.

Zell am See & Saalbach – Hinterglemm

CO2-regnskabet

Og for en rejse til Zell am See i Østrig ser det således ud:
– Fly og bil (transfer fra lufthavnen): 152,7 kg. pr. person pr. vej – totalt 305,4 kg.
– Bil (mellem størrelse, diesel): 121,5 kg. pr. person pr. vej – totalt 243 kg.
– Tog: 56,8 kg. pr. person pr. vej – totalt 113,6 kg.

Kilde: ecopassenger.org

Skal I med på ski?

På Hotel Stadt Wien findes der mange forskellige værelseskategorier. Kontakt os for information om disse samt tilhørende priser på forskellige løsninger. Også hvis jeres børn er ældre end 12 år, eller hvis I er flere eller færre, der gerne vil afsted.

Ring til os på +45 53 83 32 10 eller skriv en mail til os på rejsgroent@dengroennerejse.dk – så sørger vi for resten …

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100% på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?