Glamping på Bornholm

Camping på den fede måde – med 30 m. til vandkanten

Sæsonen 2020 er forbi – men hold øje med 2021 inden så længe …

Bornholm oplever en kæmpe tilgang i gæster, som vil holde sommerferie på den smukke klippeø. Derfor er der allerede meget udsolgt – også på Balka Strand i de lækre glampingtelte. Så vent ikke for længe, hvis I vil sikre jer et telt i løbet af sommeren!

På Balka Strand mellem Nexø og Snogebæk på det sydøstlige Bornholm ligger de nyopsatte telte og venter. Det er ikke camping som man kender det, men camping med fokus på komfort. Her er rigtige madrasser, rigtigt sengetøj, dyner og puder. Men stadigvæk ude midt i klitterne og med kun ca. 30 m. til vandet. Så ingen undskyldninger for at være sidste mand i vandet om morgenen …

Bornholm byder på alt hvad hjertet begærer. Og specielt om sommeren. Rundkirker, røgede sild med rå æggeblommer og en spændende og anderledes natur med klipper og skær, som det kun – i Danmark – findes her.

På Balka Strand mellem Nexø og Snogebæk på det sydøstlige Bornholm ligger de nyopsatte talte og venter. Det er ikke camping som man kender det, men camping med fokus på komfort. Her er rigtige madrasser, rigtigt sengetøj, dyner og puder. Men stadigvæk ude midt i klitterne og kun ca. 30 m. fra vandet. Så ingen undskyldninger for at være sidste mand i vandet om morgenen …

Bornholm byder på alt hvad hjertet begærer. Og specielt om sommeren. Rundkirker, røgede sild med rå æggeblommer og en spændende og anderledes natur med klipper og skær, som det kun – i Danmark – findes her.

Transport til Bornholm
Transporten til og fra Bornholm står I selv for. Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at leje en bil. Også hvis I kun ønsker en bil på selve Bornholm. Vi anbefaler, at man tager toget til Ystad, hvorfra man går ombord på færgen til Rønne. I Rønne kan vi, som skrevet, sørge for en lejebil eller alternativt en taxi fra Rønne til Balka Strand.

Generel information
I den lille by Balka og i Snogebæk (begge i gå-afstand) er der mange muligheder for at spise, hvis ikke man selv vil købe ind og benytte stedets eget køkken eller bålsted. I tilknytning til teltene er der super faciliteter med både toiletter og bade.

Aktiviteter
På og ved Balka Strand er der masser af aktiviteter, hvis man ikke blot vil slappe af på stranden eller dyppe sig i de blå Østersø-bølger. Her er mulighed for at leje surfudstyr i alle afskygninger inkl. SUP. Og mulighed for undervisning, hvis man vil lære at surfe eller kitesurfe. Man kan også leje havkajakker og selvfølgelig cykler. På stranden tilbydes der også yogatimer.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.  

Vil du med?
Hvis Bornholm i sommerferien er noget for jer, så kontakt Den Grønne Rejse på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?