Glamping på Bornholm

Camping på den fede måde – med 30 m. til vandkanten

Bornholm oplever en kæmpe tilgang i gæster, som vil holde sommerferie på den smukke klippeø. Også på Balka Strand i de lækre glampingtelte, mærkes efterspørgslen. Så vent ikke for længe, hvis I vil sikre jer et telt i løbet af sommeren!

På Balka Strand (ofte benævnt som Danmarks bedste strand!) mellem Nexø og Snogebæk på det sydøstlige Bornholm ligger de skønne og store telte lige midt på stranden. Det er ikke camping, som man kender det fra sin barndom, men camping med fokus på komfort, velvære og bekvemmelighed. Her er rigtige madrasser, rigtigt sengetøj, dyner og puder. Og med kun ca. 30 m. til vandkanten. Så ingen undskyldninger for at være sidste mand i vandet om morgenen …

Bornholm byder på masser af oplevelser og aktiviteter. Og specielt om sommeren. Rundkirker, røgede sild med rå æggeblommer og en spændende og anderledes natur med klipper og skær, som det kun – i Danmark – findes her. Plus et stort, lokalt udvalg af gastronomiske fristelser. What’s not to like!

OBS – fakturering og betaling af glamping på Bornholm
Bookinger af glamping på Bornholm skal betales ved fakturering. Dvs. hele bookingen betales med det samme, og ikke først som depositum og så et senere restbeløb. Den Grønne Rejse-garanti gælder selvfølgelig stadig (se på forsiden).

Transport til Bornholm
Den Grønne Rejse er selvfølgelig behjælpelig, hvis I ønsker at få arrangeret transporten til og fra Bornholm. Også hvis I f.eks. ønsker en bil på selve Bornholm. Vi anbefaler, at man tager toget til Ystad, hvorfra man går ombord på færgen til Rønne. I Rønne kan vi, som skrevet, sørge for en lejebil eller alternativt en taxi fra Rønne til Balka Strand.

Den Grønne Rejse samarbejder med GreenMobility, som tilbyder elbilleje i både København og Århus. Vi har aftaler som inkluderer hhv. 3 eller 7 døgn. Hos GreenMobility kan man leje elbiler med ‘long range’, som kan køre op til ca. 250 km. på en opladning. Biler fra GeenMobility kan altid oplades gratis hos e-on, som har ladestandere i hhv. Rønne, Allinge og Nexø. Men der findes flere og andre ladestandere på øen, som blot ikke er gratis.

Generel information
I den lille by Balka og i Snogebæk (begge i gå-afstand) er der mange muligheder for at spise, hvis ikke man selv vil købe ind og benytte stedets eget køkken eller bålsted. I tilknytning til teltene er der super faciliteter med både toiletter og bade. Når man booker hos Den Grønne Rejse, er morgenmad inkluderet i prisen. Den inkluderede morgenmad består af en bolle med smør og ost + kaffe/te. Yderligere morgenmad og andre fornødenheder kan købes. Det hele er selvfølgelig økologisk, og det serveres i den lille cafe, som står midt i området.

Aktiviteter
På og ved Balka Strand er der masser af aktiviteter, hvis man ikke blot vil slappe af på stranden eller dyppe sig i de blå Østersø-bølger. Her er mulighed for at leje surfudstyr i alle afskygninger inkl. SUP. Og mulighed for undervisning, hvis man vil lære at surfe eller kitesurfe. Man kan også leje havkajakker og selvfølgelig cykler. På stranden tilbydes der også yogatimer.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Vil I til Bornholm?
Hvis Bornholm i sommerferien er noget for jer, så kontakt Den Grønne Rejse på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Send os telttype, datoer, navn, adresse, mail og mobilnummer – så klarer vi det praktiske. Også gerne som sms på ovenstående nummer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?