fbpx

EL-BILER I TYSKLAND MED CHRISTIAN GRAU

Fra d. 4. juni til d. 7. juni

Tag toget med Christian Grau til Tyskland og se på biler – og få en snak med ham om biler, som han ved en masse om. Besøg nogle af de store, kendte mærker, og hør om deres omstilling til både en grønnere produktion – men ikke mindst omstillingen til produktion af el-biler og fremtiden for el-bilerne.

Christian Grau viser rundt i sin verden

Her er turen til den passionerede bil-nørd eller bil-entuisiast. Oplev BMW, Porsche og Mercedes sammen med bilekspert Christian Grau, som igennem mange år har været fast bil-mand på TV2’s Go’ morgen Danmark og fast bil-skribent og anmelder i Euroman.

Rejsen til Tyskland ser således ud:

Afrejse d. 4/6 fra København kl. 15.26 med toget mod Hamborg. Et hurtigt skift her til nattoget mod München. Ankomst d. 5/6 kl. 07.09.

Efter ankomst til München går turen mod BMW-Welt og BMW-museet, hvor formiddagen skal tilbringes med rundvisning og snak med Christian Grau i de ikoniske bygninger. Efter frokost er det retur til banegården, hvor der evt. er lidt tid på egen hånd i München (afhænger af hvor lang tid der bruges på BMW museet), inden toget til Stuttgart afgår kl. 15.26 med ankomst til Stuttgart kl. 18.00.

Lige ved siden af stationen ligger Hotel Arcotel Camino, hvor der checkes ind. Herefter hentes 4 stk. el-biler hos SIXT biludlejning lige om hjørnet. Bilerne er til rådighed under hele opholdet i Stuttgart.

Lørdag formiddag går turen til Mercedes-Benz museet umiddelbart udenfor centrum af Stuttgart. Efter frokost køres videre til Porsche museet i byen Zuffenhausen, som ikke ligger langt fra Stuttgart.

Bilerne afleveres hos SIXT igen, inden afskedsmiddag i det centrale Stuttgart lørdag aften.

Hjemrejse fra Stuttgart d. 7/6 med toget mod Hamborg kl. 08.34. Igen et hurtigt skift i her og ankomst kl. 20.03 i København.

Indkvartering i 2 nætter på Hotel Arcotel Camino i Stuttgart og 1 nat i toget på udrejsen.

CO2-regnskab for denne rejse pr. person:

– Med tog: 51,8 kg
– Med bil (diesel): 240,9 kg
– Med tog, fly og bus: 395,2 kg

Kilde: ecopassenger.org

Christian Grau

Priser fra

Skulle der være nogen som ønsker dobbeltværelse på hotellet og evt. en kupe eksklusivt i toget, så kontakt os for priser og oplysning om en sådan løsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ja tak,

Tyskland og biler …

NYHEDSBREV

Ja tak,

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?