Det grønne København

Tag et break i det grønne København
– inklusiv grønne kulinariske oplevelser og en rundtur på cykel

Københavns nye grønne perle hedder Coco Hotel, og ligger lige midt i byen på Vesterbrogade ca. 500 m. fra Tivoli og Hovedbanegården. Coco Hotel er rammen om vores ‘københavner-pakker’, og det er her, der skal slappes af, soves længe og spises dejlig morgenmad – og måske drikkes kaffe i fred og ro i cafeens gårdhave. Coco Hotel er sat i stand fra kælder til kvist, og er den perfekte ramme om et ophold i København. 

Alle vores ‘københavner-pakker’ indeholder middage på forskellige restauranter i det centrale København og mulighed for en guidet rundtur på cykel i det centrale København.

I pakker med 5 nætter er der indeholdt 3 middage, og i pakkerne med 3 nætter er der indeholdt 2 middage. Der kan vælges mellem flg. restauranter: Llama, Spuntino, Restaurant Cofoco og Les trois cochons. Børn under 12 år spiser gratis i hele juli og august.

Cykelrundturerne i København tilbyder vi i samarbejde med Green Bike Tours. Her er der flere valgmuligheder, som aftales med os, når man booker et ophold. Er I en større gruppe, kan I få en ‘private tour’ – hvis I er mellem 2 og 6 personer, så kan vi booke ind på en af Green Bike Tours’ ‘public tours’. Det hele aftales, når I booker et ophold i København. Priserne varierer fra tur til tur – og er også afhængig af hvor mange I er. Se og læs mere her.

Hvis du kommer fra provinsen til København, så formidler vi billetter med DSB. Vi samarbejder også med Sixt biludlejning, som tilbyder leje af el-biler forskellige steder i landet.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19
: Alle leverandører er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes.

Vil du med?
Hvis du vil høre mere om turene eller gerne vil bestille en tur, så kontakt Den Grønne Rejse på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?