Det grønne København – Coco Hotel

Tag et break i det grønne København

Københavns nye grønne perle hedder Coco Hotel, og ligger lige midt i byen på Vesterbrogade ca. 500 m. fra Tivoli og Hovedbanegården. Her kan der slappes af, soves længe og spises dejlig morgenmad – og måske drikkes kaffe i fred og ro i cafeens gårdhave. Coco Hotel er sat i stand fra kælder til kvist, og er den perfekte ramme om et ophold i København.

Når du booker et ophold på Coco Hotel hos os, så får du med i prisen 25 % rabat på alle Cofoco’s restauranter rundt om i byen. Cofoco har restauranter mange steder rundt omkring i det centrale København. Både på Vesterbro, Nørrebro og på Islands Brygge. Og temaerne spænder vidt fra nordisk til italiensk og helt til latinamerikansk. Se her hvad Cofoco byder på.

Vi tilbyder dobbeltværelser på Coco Hotel for priser fra kr. 850 pr. nat.

Hotellet har flere slags værelser, så giv os et ring, hvis du har brug for en pris på et familieværelse eller et større værlse end et normalt dobbeltværelse. Og med i prisen er 25 % rabat på alle Cofoco’s restauranter!

Hvis du kommer fra provinsen til København, så formidler vi billetter med DSB. Vi samarbejder også med Sixt biludlejning, som tilbyder leje af el-biler forskellige steder i landet.

VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA/COVID-19
: Hotel Coco er 100 % på forkant med situationen, og har taget alle forholdsregler, så myndighedernes retningslinjer overholdes. Det samme gælder alle Cofoco-restauranter.

Vil du have et ophold i København på Coco Hotel?
Hvis du vil høre mere om hotellet eller gerne vil bestille et værelse, så kontakt Den Grønne Rejse på tlf. 53 83 32 10 eller på mail rejsgroent@dengroennerejse.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?