Bremerhaven med virksomheden

Klima-museum og bæredygtighed i Bremerhaven, Tyskland

Tag toget direkte til Hamborg – og herfra videre til Bremerhaven, hvor der findes et af Tysklands mest grønne (og flotteste) hoteller. Atlantic Hotel Sail City – med en fantastisk udsigt ud over Weser-flodens udløb i Nordsøen. Hotellet er bygget lidt a la Burj Al Arab (sejlet) i Dubai, men hvor de i Dubai er komplet ligeglade med klima og bæredygtighed, så er Sail City opført med masser af bæredygtighed og klima i fokus. Og i tilgift er der bygget et klima-museum lige ved siden af. Klimahaus 8° Ost. Stort set alle værelser har en fantastisk udsigt. Hotellets restaurant tilbyder selvfølgelig både veganer- og vegetarmenuer, men også menuer med kød.

Hvis turen går til Bremerhaven skal man selvfølgelig besøge Klimahaus 8° Ost, men en tur ind til selve Bremen kan også anbefales. Man kan f.eks. sejle mellem Bremerhaven og Bremen på Weser-floden, men turen kan også gøre i tog eller på cykel, hvis man er klar til små 60 km. i sadlen. Turen kan gøres i adstadigt tempo på ca. 3 timer.

Priseksempel for gruppe på 15 personer med dagtog t/r., ophold på Atlantic Hotel Sail City i 3 nætter inkl. morgenmad og mødefaciliteter – men uden aktiviteter: fra kr. 3.200 pr. person ved ophold i delt dobbeltværelse.

Bremerhaven og Atlantic Hotel Sail City

Den Grønne Rejse
Siljangade 1
DK-2300 København S
M: +45 53 83 32 10
E: rejsgroent@dengroennerejse.dk

Rejsegarantifonden nr. 3207
CVR: 40722017

Generelle betingelser

Hvad kan vi gøre for dig?